Demet Akbağ: Onun fotoğrafını öpüp sahneye çıkardım

Usta sanatçı Demet Akbağ, 'Bi Kahve Sohbeti' adını verdiği Instagram canlı yayınlarının ilkini İbrahim Büyükak’la gerçekleştirdi. Akbağ, sahneye çıkmadan önce Gürdal Tosun’un fotoğrafını öptüğünü söyledi.

MAGAZİN 11.05.2020, 21:26
Demet Akbağ: Onun fotoğrafını öpüp sahneye çıkardım

Demet Akbağ, 'Bi Kahve Sohbeti' programında karantina sürecini anlattı: Bu dönem benim kuşağımın teknoloji ile sınavı. Evde olmayı seven insanlardanım. Vakitsizlikten okuyamadığımız kitaplar, izleyemediğimiz filmler birikmişti. Bunlarla vakit geçirmek başta hoştu ama zamanla kapının çalmaması tramvatik bir hal yaratmaya başladı.

Büyükak: Arabesk bir müzikal projemiz var

İbrahim Büyükak yayında 'Yol Arkadaşım' filmiyle ilgili, “Yol Arkadaşım 3’ü yapmak istiyoruz ama bu yıl olmaz. Ayrıca bir müzikal projemiz var. Batı müzikali tarzı değil de biraz daha bize uygun arabesk olacak” dedi.

Akbağ: Seyircinin sevdiği seriye ihanet etmek istemiyorum

Akbağ ise 'Eyvah Eyvah' serisine devam edebileceklerini duyurdu: Virüs hadisesinden önce oturduk Ata (Demirer) ile ‘Eyvah Eyvah’ın toplantısını yaptık. Aklımızda bir şeyler vardı. Sonra Ata eve kapandı dedi ki ‘Çok içimize sinerse yapalım. Şu anda hikayede baştan sona giriş, geliş, sonuç göremiyorum. Göremediğim için de bugüne kadar yapmış olduğumuz, seyircinin sevdiği seriye ihanet etmek istemiyorum’ Neler olacağını ileride göreceğiz.

Akbağ: Gürdal Tosun'un fotoğrafını öpüp sahneye çıkardım

İbrahim Büyükak’ın “Sahneye çıkmadan önce bir uğurunuz var mı?” sorusu usta oyuncuyu duygulandırdı. Akbağ, gözleri dolarak uğurunu şöyle anlattı: 2000 yılı sonrası Otogargara’dan sonra gelişti. Gürdal Tosun vefat ettikten sonra onun fotoğrafını öpmek uğurum oldu ve bir daha hiç unutmadım. Gürdal’ın fotoğrafı kulisimde dururdu. Çünkü Otogargara’yı oynarken tek uğurum ikimiz sahne ağzında beklerken birbirimizin eline vurmaktı.

Yorumlar (0)