Demet Akalın ve Berkay kavgası büyüyor

Şarkıcı Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e hediye ettiği saat yüzünden çiftle tartışan Demet Akalın sakinleşmedi. Akalın eski dostu Berkay'a sert çıktı

MAGAZİN 21.10.2019, 09:53 21.10.2019, 11:33
Demet Akalın ve Berkay kavgası büyüyor

Demet Akalın ve Berkay arasındaki kavga büyüyor

Şarkıcı Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin’e hediye ettiği saat yüzünden yakın dostu Berkay'la kopma noktasına gelen Demet Akalın, önceki gece Etiler'de bir mekanda sahnedeydi.

Mekana pijamalatıyla gelen şarkıcı, saat tartışmasıyla ilgili sorulan soruları, "Beni konuşturmayın" şeklinde yanıtladı. Muhabirlerin Berkay'ın "Demet ablayla biz konuştuk aslında, neden yalanlıyor anlamadım" şeklindeki açıklamalarını hatırlatmasına Demet Akalın sert çıktı.

"BERKAY HANIMINI SUSTURSUN"

Berkay ve Özlem Ada Şahin çiftine çok kırgın olduğunu da dile getiren şarkıcı, "Berkay hanımını sustursun. Bir kadın adamı vezir de eder, rezil de..." açıklamasında bulundu.

NE OLMUŞTU?

Demet Akalın, doğum hediyesi olarak Özlem Ada Şahin'e ünlü bir markanın saatini almıştı. Özlem Ada Şahin'in bir mağazaya giderek saati sattığı konuşuluyordu. Durumdan haberi olan Akalın ve Şahin çifti arasında bir polemik başlamış; Özlem Ada Şahin ve Demet Akalın, sosyal medya üzerinden tartışmıştı.

Yorumlar (0)