Demet Akalın ve Aleyna Tilki gerginliği: Uzay starı göndermesi

Geride bıraktığımız günlerde Aleyna Tilki'ye sosyal medya hesabı Twitter’dan laf söyleyen Demet Akalın'a cevap geldi.

MAGAZİN 13.05.2022, 09:45 13.05.2022, 15:58
Demet Akalın ve Aleyna Tilki gerginliği: Uzay starı göndermesi

Daha öncesinde aralarının iyi olduğu bilinen iki arkadaş, Aleyna Tilki ve Demet Akalın şu anda neredeyse düşman olacak hale geldi. Akalın’ın Twitter hesabı üzerinden Tilki’ye gönderme yapmasının ardından geri dönüşte gecikmedi.

“Dünya starı haline geleceğim”

Demet Akalın, geride bıraktığımız günlerde sosyal medya hesabından Aleyna Tilki'ye gönderme de bulunmuştu. Akalın'ın çıkardığı şarkılardan birisi olan Kulüp’ü Trabzonsporlular tarafından şampiyonluk sevinçlerinde çalınmıştı. Bu olay üzerine ünlü şarkıcı bir tweet atarak, "Bu insanlar beni dünya starı haline getirecek? Aman Aleyna (Tilki) işitmesin!" şeklinde ifade etti.

Aleyna Tilki'nin bu duruma karşı ne cevap vereceği merak edilirken cevap çok fazla gecikmedi. Tilki’de yaşanan gerginliği yükseltecek bir geri cevap paylaştı.

"Destekleyenlere teşekkür ederim"

Aleyna Tilki tarafında dünya çapında star olmanın kutlanan bir şampiyonlukta şarkısının dinlenilmesi olduğunu zannedenlerin komik göründüğünü söyleyerek, “Öncelikle verdiğim İngilizce röportajımı gidip izleyebilirler. Ben bunu gerçekleştiren ilk Türk olduğum için ayrıca çok sevinçliyim. Benim arkamda durup, destekte olanlara teşekkürlerimi sunuyorum. Beni desteklemeyen kişilere de saygı gösteririm fakat bundan sonra sevgim yok" dedi.

“FİFA’ya deriz senide paylaşır”

Son olarak Demet Akalın tarafından bu tweet'e hızlı bir şekilde geri yanıt verildi. Demet Akalın senin tek rakibin Mustafa Topaloğlu olur diyerek,” 'Uzay starlığı' seninki. Biraz sakin dur şampiyon! FİFA'ya bir haber ederiz senin şarkılarını da paylaşır" ifadelerine verdi.

Yorumlar (0)