Demet Akalın, Samsun konserinde lazer tutan şahsa öfkelendi

Samsun'da sahneye çıkan şarkıcı Demet Akalın, konserinin başından itibaren dansçılarına ve kendisine lazer tutan kişiye sinirlendi. Akalın, o şahsın konser alanından çıkartılması için görevlilere talimat verdi.

MAGAZİN 28.08.2022, 15:26 29.08.2022, 08:54
Demet Akalın, Samsun konserinde lazer tutan şahsa öfkelendi

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Samsun'da sahneye çıkan Demet Akalın, dansçılarına ve kendisine lazer tutan şahsın tutumu karşısında adeta çılgına döndü.

Akalın, lazer tutan adamı fark etti

Lazer tutan adama öfkelenen Demet Akalın, bir süre sonra şarkılarına ara verdi ve uyarıda bulundu. Konser alanında nabızlar yükselirken Akalın, lazer tutan kişiyi gözüne kestirdi ve görevlileri bahsi geçen şahsa yönlendirdi.

''O Zeki arkadaşı oradan alın, ayıptır!"

"Bunu yapmaya hiç hakkın yok" diyerek öfkesini dile getiren Akalın, mikrofonu ile lazer tutan şahsa seslendi. Akalın, ''O zeki arkadaşı hemen oradan alın. Sana söylüyorum gözümüze gözümüze durmadan lazer tutan abi. Alın onu hemen oradan. Bunu yapmaya hakkın yok! Adam onun yüzünden göremeyecek. Program başladığından beri yaptığın ayıptır ya'' şeklinde ifadeler kullanırken, görevliler lazer tutan o şahsı konser alanından dışarı çıkardı.

"Keyfini bozma ver müziği"

Yaşanan tatsız olayın ardından "Keyfini bozma, ver müziği'' diyen Demet Akalın, konsere kaldığı yerden aynı coşkuyla devam etti.

Yorumlar (0)