Demet Akalın “kilo aldı” iddialarına cevap verdi

Gazetecilerle sohbet ettiği sırada 1.5 aydır migren tedavisi gördüğünü belirten Demet Akalın, "Çok fazla kortizon kullandım, bu sebepten dolayı da kilo aldım " dedi.

MAGAZİN 29.05.2022, 14:42 30.05.2022, 13:05
Demet Akalın “kilo aldı” iddialarına cevap verdi

Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamaları sırasında Kulüp şarkısının çalınması ile tekrar yükselişe geçen Demet Akalın, migren tedavisi ve kilo alması konusunda konuştu. Sıklıkla diyet yaptığı ve kilosunu kontrol etmeye çalıştığı bilinen Akalın, geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Kızı Hira için kıyafet almaya geldiğini belirten ünlü şarkıcı, kilo almasıyla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu.

1,5 aydır sağlık problemleriyle uğraştığını söyleyen Akalın, devamlı olarak doktorlara gözüktüğünü belirtti.

“Migren tedavisi için 5 profesör dolaştım”

Migren tedavisi için uzun zamandır doktora gittiğine dikkat Demet Akalın, "Diyette olduğum için sürekli başım dönüyor ve tansiyonum düşüyor. 1.5 aydır migrenle uğraşıyorum. Bundan dolayı çok fazla kortizon kullanmak durumunda kaldım. Kortizonda bana biraz kilo yaptı. 100 kiloda olabilirim, yeter ki bu ağrıdan kurtulayım. 5 profesör dolaştım" şeklinde ifade etti.

"Sağlık her şeyden önemli..."

Kortizonlu ilaçlarının sonrasında oksijen tedavisi aldığını söyleyen Demet Akalın, “Son zamanlarda kapalı sahne kıyafetleri kullanıyorum. Bunun sebebi şu anda aldığım kilolar. Kızlar çok güzel şeyler giyiniyorlar ancak sağlığım çok çok daha önemli. Bir düşmanım yok ama Allah hiç kimseyi sağlığı ile sınamasın” dedi.

Akalın, Aleyna Tilki ile yaşadığı “dünya starı” polemiğine noktayı koydu

Demet Akalın, bunların yanı sıra Aleyna Tilki ile yaşadığı “dünya starı” polemiğine de değindi. Tilki'yi sevdiğini söyleyen Akalın, “Aslında ben onun dünya starı olmasını çok isterim. Fakat dünya starı falan olamaz! Türkiye’de bir kişi var. O kişide Tarkan. Bu ülkeden başka bir dünya starı çıkmaz. Gerçeği görmek gerekiyor” diyerek sözlerine son verdi.

Yorumlar (0)