Demet Akalın hamile mi? O görüntüler iddiaları güçlendirdi

Hayat arkadaşı Okan Kurt ile mutlu bir şekilde ilişkisine devam eden ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın hamile olduğu iddia edildi. Hira isimli bir kız çocuğu olan ünlü popçu, konuya ilişkin sessizliğini korumaya devam ediyor.

MAGAZİN 12.11.2021, 17:27 14.11.2021, 09:39
Demet Akalın hamile mi? O görüntüler iddiaları güçlendirdi

Son günlerde Hadise ile arasındaki buzları eriten ve gündemden düşmeyen 49 yaşındaki ünlü şarkıcı Demet Akalın, markası için objektiflerin karşısına geçti. Hadise'nin koleksiyonundaki siyah bir kıyafeti giyen Akalın'ın paylaşımı hayranlarını heyecanlandırdı.

Demet Akalın’ın hamile olduğu iddiası

Elini karnına koyarak poz veren Demet Akalın'ın bu görüntülerinin sosyal medyada paylaşılması üzerine "Demet Akalın hamile mi?",  "Hira'ya kardeş mi geliyor?" şeklinde soruları akıllara getirdi. Ünlü popçunun paylaşımına takipçileri ve hayranları, "Karnını tutunca 'Hamileyim' diyecek diye heyecanlanmıştım" gibi yorumlar yaptı.

Okan Kurt ile olan evliliğinden Hira isimli bir kızı olan Demet Akalın, konuya ilişkin suskunluğunu korumaya devam ediyor.

İlişkide ikinci şans

2012’de Okan Kurt ile nikah masasına oturan Demet Akalın, kızı Hira'yı 2014’te kucağına almıştı.

2018 yılında Okan Kurt'un aile firmasına haciz gelmesinden sonra Demet Akalın'ın evine gelen icra memurları, haciz işlemi başlatmıştı. Yaşananların ardından Demet Akalın ve Okan Kurt çifti tek celsede boşanmıştı.

Okan Kurt ile Demet Akalın, ayrıldıktan sonra kısa süre içinde ilişkilerine ikinci bir şans vererek, tekrar bir araya gelmişti. Çiftin birlikteliği devam ediyor.

Yorumlar (0)