Demet Akalın, eleştirilere tepki gösterdi

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir görüşme yapan Demet Akalın'a sosyal medyada Haluk Levent üzerinden eleştiri gelince, Akalın yapılan yoruma "Cumhurbaşkanı hepimizin" sözleriyle tepki gösterdi.

MAGAZİN 08.01.2020, 17:23
Demet Akalın, eleştirilere tepki gösterdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önceki günlerde çocuk istismarı ve kadına şiddete karşı sosyal sorumluluk projesinde görev alacak sanatçılar Hande Yener ve Demet Akalın ile bir görüşme yapmıştı. Görüşme sonrasında Akalın'ın eteği de kendisi kadar gündem olmuş ve eleştiri almıştı.

Demet Akalın'a görüşmeyle ilgili sosyal medyada yorum yağmaya devam ediyor. Son olarak kendisine gelen "Saraya Haluk Levent davet edilmeliydi. Haluk Levent’in yaptığı çalışmalar yetkili bakanlıklar aracılığı ile geliştirilip büyütülmelidir. Binlerce Memuru ve milyarlarca bütçesiyle kamunun yapamadığını adam tek başına yapıyor." şeklindeki eleştiriye Akalın yanıt verdi.

“Randevu aldım”

Demet Akalın kendisine gelen eleştirel yorumu şöyle yanıtladı:

"Ben çağrılmadım! Bizzat randevu aldım! Cumhurbaşkanı hepimizin! Hayırdır niye bu kadar rahatsız oldunuz? Artı Haluk Levent'i de ayakta alkışlıyorum. Ben elini cebine atamayan cimrilerden değilim. Bir kurum için bağış da toplamam! Her zaman Mehmetçiğin ve hasta bebeklerin yanındayım."

Haluk Levent tartışmayı noktaladı

Haluk Levent de böyle bir tartışmanın içinde kalınca şu yorumu yaptı: 

"Dün bu konu ile ilgili flood yayınladım. Yani bizleri lütfen kurumlarla kişilerle karşılaştırmayın. Kimseyi üzmeyelim. Bizi takdir etmiş olmanız bize onur verir ama ötekileştirmek bizleri üzer."

Yorumlar (0)