Demet Akalın, Burcu Esmersoy'a destek oldu

Burcu Esmersoy, katıldığı bir YouTube programına çarpıcı itiraflarda bulunmuştu. Babasının, küçük yaşlarda kendisini tuvalete kapatarak hortumla dövdüğünü açıklayan Esmersoy'a arasının bozuk olduğu Demet Akalın'dan destek geldi.

MAGAZİN 17.02.2020, 16:23
Demet Akalın, Burcu Esmersoy'a destek oldu

Açıklamalarıyla sosyal medyanın gündeminden düşmeyen isimlerden olan Burcu Esmersoy, bu kez de katıldığı bir YouTube programında yaptığı itirafla konuşuluyor. Programda, küçükken babasından şiddet gördüğünü açıklayan Esmersoy'a Demet Akalın'dan destek gecikmedi. Akalın, daha önce Instagram'dan kendisini takip etmeyi bırakan Burcu Esmersoy'la takipçi polemiği yaşamıştı.

Demet Akalın, zorlu çocukluğundan bahseden Burcu Esmersoy'un programdaki itirafı üzerine bir paylaşım yaparak, "Sen çok özel bir kadınsın. Çok iyi anne olacaksın. Hem anne hem baba bile olabilirsin. Hep güçlü kal" ifadelerini kullandı.

İkilinin arası neden bozulmuştu?
Burcu Esmersoy'un, Demet Akalın'ı Instagram'dan takibi bırakması üzerine Akalın,  "Gündem olmak için beni kullanmayın. Çünkü ben cevap verince manşet oluyor. Kendi hayatınıza bakın anam hadi" şeklinde konuşmuştu.
 

Yorumlar (0)