Demet Akalın'a övgüler yağdırdı

İşte Benim Stilim yarışmacılarından biri olan ve şu sıralar cinsel yönelimini değiştirmesiyle konuşulan Neslihan Doğrusöz, kendisini destekleyen Demet Akalın'ın konserine giderek şarkıcıya övgü yağdırdı.

MAGAZİN 04.09.2019, 15:46
Demet Akalın'a övgüler yağdırdı

Bir döneme damga vuran moda programlarıyla tanınan Neslihan Doğrusöz, 2019 yılının başında cinsel yönelimini değiştirdiğini açıklamıştı. Herhangi bir ameliyat olmadığını belirten Doğrusöz, geçtiğimiz günlerde sakal ektirmişti. 

Instagram hesabından yeni sakallı halinin fotoğrafını paylaşan Doğrusöz, adını da 'Doruk' olarak değiştirdiğini duyurmuştu.

Doğrusöz, kendisini destekleyen Demet Akalın'ın konserine gitti.

Demet Akalın destek olmuştu

2019 yılının başında operasyonsuz cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla sakal eklettirdiğini ve adını Doruk olarak değiştirdiğini duyurdu. Birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından eleştirilen Doğrusöz'e ünlü isimlerden destek geldi. Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Doğrusöz'ün sakallı hali için "Özgürce hissettiğin gibi. Acayip de yakışıklı." yorumunu yapmıştı.

Konserine gidip övgü yağdırdı

Akalın'ın desteğiyle çok mutlu olduğunu söyleyen Doğrusöz, dün akşam Harbiye'de konser veren şarkıcıyı dinlemeye gitti. 

Demet Akalın'ı ön sıralarda izleyen Neslihan Doğrusöz, konserden anbean video paylaştı. Doğrusöz, konserinde giydiği etekten dolayı eleştirilen Akalın'a "O eteğin güzelliği, nasıl güzel taşımış." diyerek övgü yağdırdı.

Yorumlar (0)