Demet Akalın: 13 aydır ayrı yatıyoruz

Işın Karaca, Deniz Seki ve Cansu Kurtçu ile birlikte Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Demet Akalın, evliliği ve kızı Hira ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

MAGAZİN 25.02.2020, 15:42
Demet Akalın: 13 aydır ayrı yatıyoruz

Şimdilerde Işın Karaca, Cansu Kurtçu ve Deniz Seki ile birlikte seslendirdiği Alâ şarkısıyla adından söz ettiren Demet Akalın, 2. Sayfa'ya samimi açıklamalar yaptı.

"Ben bir daha evlenmem"
Geçtiğimiz yıl boşandığı Okan Kurt'la yeniden evlenip evlenmeyeceği sorulan Akalın, “Ben bir daha evlenmem. Siz benden ne istiyorsunuz? 13 aydır yalnız yatıyorum. Odalarımız ayrı. İlişki ile alakalı değil, çocukla alakalı bir durum” dedi.

Sabah saatlerinde Hira'ya kendisinin baktığını söyleyen Akalın, akşam saatlerinde kızlarıyla Okan Kurt'un ilgilendiğini söyleyerek,  “Hira çok deli yatıyor. Büyük bir yatak yaptırdık. Üst katta babasıyla uyuyor” şeklinde konuştu.

"Asla ünlülüğümü kullanmıyorum"
Günlük yaşantısında ünlü olmanın avantajlarını kullanıp kullanmadığı sorulduğunda ise Akalın, "Bankada sıramatikten numara alıyorum, güvenlik kontrolünde X-ray’den geçiyorum. Asla ünlülüğümü kullanmıyorum. Spor ayakkabı giyiyorum ve asla polemiğe girmiyorum" yanıtını verdi.
 

Yorumlar (0)