Della Miles'tan Barış Pınarı'na destek!

Ana vokalist olarak uzun yıllar Michael Jackson ve Whitney Houston ile aynı sahneyi paylaşan ABD'li sanatçı Della Miles, "Masum insanların ölümüne 'Hayır' demek için Barış Pınarı Harekatı'nı desteklemeliyiz. Türk askerlerinin ve masumların zarar görmemesi amacıyla hizmet eden bütün birlikleri destekliyorum" dedi.

MAGAZİN 14.10.2019, 11:25
Della Miles'tan Barış Pınarı'na destek!

Soul Rock müziğinin dünyadaki en önemli yorumcularından Amerikalı sanatçı Della Miles, "Masum insanların ölümüne 'Hayır' demek için Barış Pınarı Harekatı'nı desteklemeliyiz. Türk askerlerinin ve masumların zarar görmemesi amacıyla hizmet eden bütün birlikleri destekliyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Michael Jackson ve Whitney Houston gibi dünyaca ünlü sanatçıların ana vokalistliğini yapan Della Miles, Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na açık destek verdi. 

2018 yılında Muğla'nın Dalyan ilçesine yerleşen ve Müslüman olan sanatçı Della Miles, yaptığı yazılı açıklamada, harekâtın masumlar için ne kadar önemli olduğunu ifade etti.

Della Miles, açıklamasında, "Kendimi insanlığa adamış biri olarak aç gözlülük ve nefret yüzünden insanların ölmesine göz yumamam." ifadelerini kullanan Miles, "Barış Pınarı Harekatı savaşta mağdur olmuş insanlar için. Bu insanlarla aynı havayı teneffüs ediyorum ve aldığım her nefeste bu masum anneler, çocuklar ve babalar için savaşacağım." dedi.

Della Miles, kendisini bu konuda konuşacak bir platforma sahip olduğu için şanslı hissettiğini belirtti.

Della Miles: Masumlar için dua ediyorum

"Terör dünyanın en büyük problemi." diyen Della Miles, Türkiye'nin liderliğindeki Barış Pınarı Harekâtı'nın bölgedeki savaşı bitirmeye yönelik olduğunu vurguladı.

Masumların zarar görmemesi adına hareket eden herkesi desteklediğinin altını çizen Della Miles, açıklamasında şunları söyledi:

"Dünyanın dört bir yanında yataklarımızda rahat rahat uyuyoruz, karnımız tok. Çocuklarımızı barış içinde eğlenmeleri için parka götüren bizler, masum insanların ölümüne 'Hayır' demek için Barış Pınarı Harekatı'nı desteklemeliyiz. Türk askerlerinin ve masumların zarar görmemesi amacıyla hizmet eden bütün birlikleri destekliyorum. Aç gözlülük ve nefret yüzünden insanların feda edilmesinden dolayı inanılmaz üzgünüm. Masumları koruyanlar ve ailelerini kaybeden masumlar için dua ediyorum."

Yorumlar (0)