Defne Samyeli'nin seçim yorumuna yanıt

İstanbul seçiminin Ekrem İmamoğlu lehine sonuçlanmasının ardından Defne Samyeli, seçime dair duygularını sosyal medya hesabından paylaştı. Cem Yılmaz'dan sevgilisinin paylaşımlarına yanıt geldi.

MAGAZİN 24.06.2019, 17:43
Defne Samyeli'nin seçim yorumuna yanıt

Defne Samyeli, 23 Haziran İstanbul Belediye Başkanlığı Yenileme Seçimi'ni Ekrem İmamoğlu’nun kazanmasının ardından Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu.

Samyeli, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Dostluk, kardeşlik, adalet, hak, hukuk, şeffaflık, saygı ve nezaket... Toplumca ne kadar hasretmişiz. Ekrem İmamoğlu'nun dün gece zaferini zarafet ve tevazu ile taçlandırdığı konuşmasını izlerken çok mutlu oldum. Ülkemiz, tüm halkımız ve İstanbul için hayırlı olsun.”

Cem Yılmaz, sevgilisi Defne Samyeli’nin Ekrem İmamoğlu ile ilgili paylaştığı düşüncelere katıldığını ifade ederek, “Ben de öyle düşünüyorum tatlım.” yanıtını verdi.

"Tatlım tamam yeter daa..."

Defne Samyeli’den konu hakkında ikinci bir paylaşım geldi. 

Samyeli, o paylaşımında “Bir diğer mutluluksa, bütün bu bol tartışmalı iptal sürecinde şahit olduğumuz her şeye rağmen seçmenin olgunlukla sandıkta İstanbul'un kaderini kendi belirlemesi. Helal olsun. Kime oy vermiş olursak olalım kardeşlik, saygı ve adalet bilinciyle hepimiz el ele olmayı başarabiliriz.” ifadelerine yer verdi.

Yılmaz, bu sefer de "Tatlım tamam yeter daa!" ifadesini kullanarak espirili bir yanıt verdi. 


 

Yorumlar (0)