Defne Samyeli'den ayrılık sonrası ilk paylaşım!

Nisan ayında başlayan ilişkilerinin geçtiğimiz günlerde süpriz bir şekilde sonlandığı iddia edilen Cem Yılmaz ve Defne Samyeli'nin ayrıldığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Taraflar ayrılık iddiaları hakkında sessizliğini korurken, Samyeli'den ayrılık sonrası ilk paylaşım geldi.

MAGAZİN 21.10.2019, 10:39 21.10.2019, 11:59
Defne Samyeli'den ayrılık sonrası ilk paylaşım!

Nisan ayından beri birlikte olan magazin dünyasının en gözde çiftlerinden Defne Samyeli ve Cem Yılmaz aşkının sürpriz bir şekilde bittiği iddia edildi. Defne Samyeli'nin Cem Yılmaz'ın yeni film serisi "Karakomik Filmler"in galasına katılmaması ayrılık iddialarını güçlendirdi.

Taraflar, ayrılık iddiaları hakkında sessizliğini korurken, sosyal medya hesaplarından birlikte çekilmiş fotoğraflarını kaldırmamaları dikkat çekti.

Ayrılık sonrası Levent'te Cem Yılmaz'la birlikte yaşadıkları villadan ayrıldığı söylenen Samyeli'den ayrılık sonrası ilk paylaşım geldi.

Etiler'de görüntülenen Samyeli, gazetecilerin ayrılık hakkındaki sorularına "Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum" diye cevap verdi. Samyeli Instagram'dan paylaştığı siyah saten bluzuyla büyük beğeni topladı.

Ayrılık nedeniyle oldukça üzgün olduğu söylenen Samyeli, "Güzel İstanbul" notuyla bir hikaye de paylaştı.

Yaklaşık 7 aydır birlikte olan çiftin, ayrılık nedeninin kıskançlık olduğu iddia ediliyor.

Yorumlar (0)