Defne Samyeli davadan vazgeçmiyor!

Geçtiğimiz akşam Etiler'de görüntülenen Defne Samyeli Mustafa Sandal'la ilgili sorulara " Avukatımla konuştuk. Kararımı verdim. Ben, "Dava açacağım" deyip, dava açmayan insanlardan değilim. Kararım kesindir." cevabını verdi.

MAGAZİN 31.01.2020, 09:45 31.01.2020, 09:55
Defne Samyeli davadan vazgeçmiyor!

Geçtiğimiz akşam Etiler'deki bir İtalyan restoranında arkadaşlarıyla yemek yiyen Samyeli, mekândan ayrılırken gazetecilerin sorularına yanıt verdi.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre gazetecilerin "Mustafa Sandal, Beni Ağlatma adlı kitabının ikinci basımında sizinle ilgili olan bölümü çıkaracağını söyledi. Hala Mustafa Bey'e dava açmayı düşünüyor musunuz?" diye sorması üzerine Samyeli, "Avukatımla konuştuk. Kararımı verdim. Ben, 'Dava açacağım' deyip, dava açmayan insanlardan değilim. Kararım kesindir." dedi.

İddialar gerçek dışı

Samyeli, sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklamalarda bulunmuş, "Mustafa Sandal'ın kitabında 25 yıl önce ilişki yaşadığımıza, benim bir de 'ilişkiyi gizli yaşamak istediğim için' onu terk ettiğime dair tamamen gerçek dışı bir iddiaya uyandım. Sandal’ın hayatının dikkat çekmesi için adıma gerek var mıydı, bilemedim. Dilerim Mustafa Sandal bu duruma bir netlik kazandırır da 25 senede topu topu 4 kez gördüğüm bir sanatçı arkadaşıma dava açmak durumunda kalmam." ifadelerini kullanmıştı.

Mustafa Sandal'ın kitabının yeni baskısından Defne Samyeli'yle ilgili bölümleri çıkaracağı söylense de, Mustafa Sandal'dan gerekli açıklama gelmediğini belirten Samyeli geri adım atmayarak açtığı davanın arkasında duracağını söyledi.


 

Yorumlar (0)