Defne Samyeli-Cem Yılmaz ikilisi için yeni iddia!

Herkesin ilgiyle takip ettiği bir dönemin gözde çifti Defne Samyeli ve Cem Yılmaz ayrılsalar da gündemden düşmediler. Şimdi de yeniden bir araya geldikleri iddiası magazin gündeminde yerini aldı.

MAGAZİN 10.12.2019, 17:15 10.12.2019, 17:20
Defne Samyeli-Cem Yılmaz ikilisi için yeni iddia!

Medyanın birbirine en uyumlu çiftleri arasında gördüğü Defne Samyeli ve Cem Yılmaz’ın ekim ayının başlarında ayrıldığı öğrenilmişti. Ayrılıkla ilgili hiçbir açıklama yapmayan çift sessizliğini uzun süre korumuştu. Hatta Defne Samyeli’nin Saadettin Saran’la aşk yaşadığına dair dedikodular ortaya atılmıştı. Şimdi ise ikilinin ilişkilerine bir şans daha verdiğine dair söylentiler kulaktan kulağa yayılmaya başladı.

İkinci bahar mı?

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz arasında yeniden aşk rüzgârlarının esmeye başladığı ileri sürülüyor. Çiftin önceki günlerde Bebek’te bir otelin restoranında buluşarak yemek yediği ve uzun süre konuştuğuna dair ciddi dedikodular söz konusu. Bunun yanı sıra Cem Yılmaz “Mucize Aşk 2” filminin galasında da sağ kolunu kaldırarak “Gel hayatım” şakasını yapmıştı. Çiftin önceki yıllarda birbirlerine bu şekilde göndermeler yaptıklarını düşününce barışma haberinin her an gelebileceğine dair olasılık kuvvetleniyor.

Neler olmuştu?

Yaklaşık bir buçuk yıl boyunca mutlu bir ilişki sürdüren Cem Yılmaz ve Defne Samyeli’nin ayrılığının ardında yatan sebebin ciddi bir kavga olduğu söylenmişti. Söylenenlere göre Cem Yılmaz’ın Levent'te bulunan evinde gündüz saatlerinde tartışmaya başlayan ünlü çift arasındaki gerginlik iyice artmıştı ve Defne Samyeli evi terk etmişti.

Ayrılık haberinin yayılması sonrasında kavga sebebinin Serenay Sarıkaya olarak gösterilmesi ve Samyeli’nden bir açıklama beklenmesi üzerine Defne Samyeli çıkan haberlere isyan ederek özel hayatıyla ilgili hiçbir şeyi açıklama zorunluluğunun olmadığını belirterek hakkında çarptırma haberler yapanları eleştirmişti.

Yorumlar (0)