Daria Kyryliuk her şeyi anlattı!

Dünyaca ünlü Ukraynalı model Daria Kyryliuk, İzmir Çeşme'de nasıl darp edildiklerine ilişkin tüm ayrıntıları savcılığa anlattı.

MAGAZİN 06.08.2020, 14:41
Daria Kyryliuk her şeyi anlattı!

İzmir'in Çeşme ilçesindeki gece kulübünün güvenlik görevlileri tarafından darbedildiğini belirterek şikayetçi olan dünyaca ünlü Ukraynalı model Daria Kyryliuk ve Türk erkek arkadaşı Baran Güneş, işletmenin de kendilerinden şikayetçi olması üzerine Çeşme Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla hem müşteki hem de şüpheli sıfatıyla İstanbul'da ifade verdi.

Avukatıyla ve kendisiyle aynı konumda ifade verecek olan Türk erkek arkadaşı Baran Güneş ile birlikte Bakırköy Adalet Sarayı'na gelen Ukraynalı model Daria Kyryliuk, "müşteki-şüpheli" sıfatıyla tercüman aracılığıyla ifade verdi.

İzmir Çeşme darp edilen Ukraynalı model Daria Kyryliuk

Ukraynalı model Daria Kyryliuk savcılık ifadesinde şunları söyledi:

"31 Temmuz'da iki ayrı turist grubu olarak, erkek arkadaşım Baran Güneş, Baran Güneş'in şoförü ve 3 kız arkadaşımla 16.30'da Çeşme'de bulunan işletmeye geldik.

3 kız arkadaşım akşam saatlerinde yanımıza geldi. Plajda masa kurup yemek yedik. Sonra hesabı istedik, hesabı ödeyip kalktık.

Otoparkta araç beklerken güvenlik görevlileri ile kız arkadaşlarımdan biri tartıştı. Güvenlik görevlisi kız arkadaşıma yumruk attı.

Erkek arkadaşın Baran Güneş, olay büyümesin diye kavgayı ayırmaya çalıştı. Araya erkek arkadaşım girdi diye bir anda 10 kadar güvenlik görevlisi yanımıza geldi. Ben arabamızın bulunduğu yere doğru yürüdüm. Baran kalabalığın içinde kaldı. Onu o hâlde görünce geri gelip ve Baran'a vurmamalarını söyledim.

İzmir Çeşme darp edilen Ukraynalı model Daria Kyryliuk

50-60 yaşlarında saçının bir bölümü dökülmüş, esmer bir adam bir anda yüzüme yumruk attı. Ne olduğunu bile anlamadım. Düştüm ve bayılmışım.

Gözlerimi açtığımda Baran'ın aracında arka koltuktaydım. Kendime tam gelemeden, o bahsettiğim 50-60 yaşlarındaki şahıs, aracın ön kapısını açıp arkaya uzandı ve yüzüme bir kez daha yumruk attı, sonra kaçtı.

Canım çok acımıştı, aracın dikiz aynasına baktığımda gözümün ve yüzümün kan içinde olduğunu, gözümün ve yüzümün balon gibi şiştiğini gördüm. Ben modelim. Yüzüm demek kariyerim demek. Yüzümü bu durumda görünce kariyerimin bittiğini düşünerek dehşete kapıldım ve paniğe girdim. Yaklaşık 5 dakika yolculuktan sonra kaldığımız eve geldik.

Evden de çıkıp hastaneye gittik ve ilk tedavimizi olduk. Hastaneden çıkıp karakola gittik. Her şeyi anlattık. Beni darp eden 50-60 yaşındaki o şahıs, aynı zamanda İranlı kız arkadaşımı da darp eden şahıstı.

Olay gecesi gruptaki kadınlar olarak çok az miktarda alkol aldık ama yanımızdaki erkek arkadaşlarımız alkol tüketmedi.

Sadece kendimizi savunmaya çalıştık, kimseye saldırmadık. Kulübün güvenlik görevlilerine şişe fırlattığımız iddiası da tamamen yalan. Biz plajdan çıktığımızda paramızı ödemiştik ve zaten ayrılıyorduk. Kavga çıkarmamız için hiçbir neden yok."

Yaşanan üzücü olay sonrası Türk yetkililerinin kendilerine çok sahip çıktığını belirten Ukraynalı model Daria Kyryliuk, kandisini darp edenlerden şikayetçi olduğunu ve adaletin yerine gelmesini arzu ettiğini belirtti.

Ukraynalı model Daria Kyryliuk'un anlattıklarının hemen hemen aynısını anlatan Baran Güneş de işletmenin güvenlik ekibinden şikayetçi olduklarını belirtti.

İzmir Çeşme darp edilen Ukraynalı model Daria Kyryliuk

Olay

Dünyaca ünlü Ukraynalı model Daria Kyryliuk, yüzü kanlar içindeki hâlini sosyal medya hesabından paylaşmış ve İzmir Çeşme'de bir işletmenin güvenlik görevlileri tarafından darp edildiklerini ifade etmişti.

Bakan düzeyinde çok sayıda yetkili, kız arkadaşlarıyla birlikte darp edildiklerini belirten Ukraynalı model Daria Kyryliuk'a sahip çıkmış ve gereğinin yapılacağını vurgulamıştı.

İzmir Çeşme darp edilen Ukraynalı model Daria Kyryliuk

Yorumlar (0)