Çukur ekibi hayranlarıyla buluştu!

Çukur dizisinin senaristi ve oyuncuları bir alışveriş merkezinde hayranlarıyla buluştu.

MAGAZİN 28.10.2019, 00:05
Çukur ekibi hayranlarıyla buluştu!

Çukur dizisinin ünlü oyuncularından Aras Bulut İynemli, Kubilay Aka ve Burak Dakak da imza gününde Gökhan Horzum'u yalnız bırakmadı.

"Adeta oynamak için can attım"

Dizide Yamaç Koçovalı karakterine hayat veren Aras Bulut İynemli, "Gökhan Horzum gibi önemli bir senarist tarafından yazılan 'Çukur'un; kitabını ve senaryosunu okuduğum ilk andan itibaren büyük bir heyecan duydum. Adeta oynamak için can attım ve severek oynadım." ifadelerini kullandı.

Aras Bulut İynemli, kendisine yöneltilen "Siz bir kitap yazmayı düşünüyor musunuz?' sorusuna ise; 'Kitap yazmak çok başka bir iş, çok başka bir alan. Benim şu an için öyle bir planım yok." cevabını verdi.

Akın Koçovalı karakterine hayat veren Burak Dakak ise, "Bugün burada hem Gökhan Horzum'a eşlik etmekten hem de sevenlerimizle buluşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Gökhan Horzum çok önemli bir senarist. Böyle güzel bir senaryonun karakterlerinden birini canlandırmak benim için onur verici. İmza gününde dünyanın pek çok yerinden gelen sevenlerimizle de buluşmuş olmak ve bu yoğun ilgiyle karşılaşmak heyecan verici. Katılan herkese çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Yorumlar (0)