Çukur'a veda etti

Show Tv ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinin dün akşamki bölümünde diziye konuk oyuncu olarak katılan Salih Kalyon'un canlandırdığı karakter senaryo gereği ölerek diziye veda etti

MAGAZİN 12.11.2019, 09:41
Çukur'a veda etti

Salih Kalyon'un canlandırdığı Yavuz Çoban, oğlu "Aliço"yu düşmanı Ebu Kaysar'ı öldürmek için gönderdi. Düşmanı için kurduğu tuzağa kendi düşen Yavuz Çoban hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz akşam 75. bölümüyle ekrana gelen Çukur'da Aliço'nun sırlarla dolu babası Yavuz Çoban beklenmedik bir olayla karşılaştı. Uzun zamandır peşinde olduğu düşmanı Ebu Kaysar'ı öldürmek isteyen Yavuz Çoban, tuzağa düştü.

Salih Kalyon diziye veda etti

Yavuz Çoban 20 yıl boyunca peşinde olduğu düşmanı Ebu Kaysar'ı öldürebilmek için oğlu Aliço'ya görev verdi. Çoban'ın düzenlediği bombalı saldırıdan kurtulan Ebu Kaysar, bu kez de Yavuz'un evine saldırdı.

Çukur'un yayınlanan son bölümünde usta oyuncu Salih Kalyon'un canlandırdığı Yavuz Çoban karakteri hayatını kaybetti. Kalyon, konuk oyuncu olarak yer aldığı Çukur'a veda etti.

Yamaç ve Nehir'in yakınlaşması dikkat çekti

75. bölüme damga vuran bir diğer sahne de Yamaç ve Nehir'in yakınlaşması oldu. Yamaç, Nehir'in yanına giderek, kendisi için çok önemli olan bir şeyi kaybetmiş olduğunu ama artık kaybettiği şeye kavuştuğunu söyledi. Yamaç ve Nehir'in arasında geçen diyalogdan sonra Nehir, Yamaç'ı öptü.

Yamaç ve Nehir'in yakınlaşması sosyal medya kullanıcılarının gündemine oturdu.

Yorumlar (0)