'Çocuk Gelin' dizisi gerçek oldu!

"Hayat Devam Ediyor" adlı dizide "Çocuk Gelin" rolünü oynayan Meltem Miraloğlu, ABD'de 80 yaşındaki zengin bir Amerikalı ile dünyaevine girdi.

MAGAZİN 08.10.2019, 19:47 08.10.2019, 22:10
'Çocuk Gelin' dizisi gerçek oldu!

Magazin dünyasından ünlü isimlerin kötü haberlerini veren ve "Felaket Tellalı" olarak anılan ses sanatçısı Onur Akay'ın yeni açıklaması olay yarattı.

Akay, Meltem Miraloğlu’nun kendisinden 48 yaş büyük, Amerikalı zengin bir adamla 10 gün önce gizlice evlendiğini duyurdu.

"Kocası son model arabası ile her gün onu okuldan alıyor"

Akay, evliliğe ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Meltem Miraloğlu’nun Hayat Devam Ediyor isimli dizide canlandırdığı 15 yaşındaki Hayat’ı hatırlayacaksınız. Hayat, 70 yaşındaki Abbas’la evlendirilmişti. 32 yaşındaki Meltem Miraloğlu, 8 sene önce oynadığı rolü şimdi ise gerçek hayatta yaşadı! Belki ‘Çocuk Gelin’ olmadı ama kendisinden tam 48 yaş büyük ‘Patrickle’ isimli 80 yaşındaki Amerikalı zengin bir adamla, 10 gün önce gizlice evlendi. Türkiye’deki ailesi, yakınları ve dostlarının bu evlilikten hiç haberi olmadı ama ailesi sonradan öğrendi. Miraloğlu, aynı zamanda İngilizce eğitimi almak için okula devam ediyor ve kocası son model arabası ile her gün onu okuldan almaya gidiyor."

Meltem Miraloğlu, 2016 yılında oyuncu ve yönetmen Tayfur Aydın ile evlenmiş ve 2017 yılında sessiz sedasız ayrılmıştı.

Yorumlar (0)