"Cinayet Süsü" galasına ünlü akını

Yönetmenliğini Ali Atay'ın yaptığı, başrollerinde Uğur Yücel, Binnur Kaya, Cengiz Bozkurt, Feyyaz Yiğit ve Mert Denizmen’in yer aldığı “Cinayet Süsü" filminin galası geçtiğimiz akşam Etiler Hillside’da yapıldı.

MAGAZİN 24.10.2019, 09:48
"Cinayet Süsü" galasına ünlü akını

Gizemli bir seri katil vakasını çözmek için çalışan cinayet büro çalışanlarının maceralarını konu alan “Cinayet Süsü” filmi önceki akşam izleyicilerle buluştu.

Gösterim öncesi film ekibi kameraların karşısına geçip muhabirlerin sorularını cevapladı. Filmin yönetmeni Ali Atay, “Bugün tam 7 saattir kendimizi övüyoruz. Röportaj serileri bitmedi. Hepsini tek tek övdüm kanallarda. Bence çok tatlı bir film yaptık. Müthiş bir ekip. Bu benim 3’üncü filmim ve sonucu merakla bekliyorum. İstiyorum ki çok izlensin” dedi.

Cengiz Bozkurt, “Bütün ekiple çalışmaktan büyük bir zevk aldık. Gülmekten çekemediğimiz bir film oldu. Bazı sahnelerinde gülme krizinden ara verdiğimiz zamanlar oldu. İnşallah seyirci de bunları hisseder. Filmimizin arkasındayız” diye konuştu.

Binnur Kaya, “Çok eğlendiğimiz bir film oldu. Umarım bu yansımıştır. Heyecanla bekliyoruz” dedi.

Filmin galasına ünlü isimler de büyük ilgi gösterdi. Filmi izlemeye gelenler arasında Abdullah Oğuz, Timur Savcı, Ertan Saban-Ebru Özkan, Ezgi Mola, Demet Özdemir, Melisa Şenolsun, Hatice Şendil-Burak Sağyaşar, Gökhan Türkmen, Nurgül Yeşilçay-Necati Kocabay, İrem Sak, Ahu Yağtu, Öykü Serter, Gonca Vuslateri, Dilan Çiçek Deniz, Mahsun Kırmızıgül ve Hande Erçel-Murat Dalkılıç gibi isimler de vardı.

Geceye katılan Dilan Çiçek Deniz, Prada marka, cüzdan detaylı çizmesiyle dikkatleri üzerine topladı.

Deniz, yanına çanta almadığını ve bu çizmedeki cüzdanın içinde özel eşyalarını taşıdığını söyledi.

Hazal Kaya, eşi Ali Atay'la poz verirken, “Oğlumuz Fikret Ali’nin şansına inanıyorum. Filmin gişesi yüksek olsun” dedi.

Gösterime tek başına katılan Yağtu, Cem Yılmaz ve Defne Samyeli’nin ayrılığı sonrası Cem Yılmaz'la konuşup konuşmadığının sorulduğunda “Biz Kemal ile ilgili konularla ilgileniyoruz. Birbirimizin özel hayatıyla ilgilenmiyoruz”açıklamasını yaptı.

Murat Dalkılıç ve Hande Erçel, geceye birlikte katıldı. Erçel, yeni dizisi “Azize”nin kasım ayında Kanal D’de yayın hayatına başlayacağını söyledi.

Songül Öden, galaya yeni imajıyla katıldı.

Saçlarını kısacık kestiren oyuncu, “Saçlarımı kesmeyi o kadar istedim ki zorlanmadım. Hatta çevremde annem dahil herkesi ikna ettim. Görenler çok beğendi” dedi.

Nurgül Yeşilçay, sevgilisi Necati Kocabay'la poz verirken, evlilikle ilgili yöneltilen sorulara “Soğuklar geliyor. Mayıstan sonra konuşalım” diyerek evliliğin yaz aylarında olabileceğini ima etti.

Neslişah Düzyatan - Engin Altan Düzyatan

Demet Özdemir

Ezgi Mola

Gonca Vuslateri

Hande Doğandemir

Nebahat Çehre

Yorumlar (0)