Chloe’den Sertaç Ortaç’a cevap: Yaşadıklarıma baksaydınız utanırdınız

Serdar Ortaç’ın nafaka fazlalığından yakınarak eski eşi Chloe Loughnan’a zehir zemberek sözler sarf etmesi üzerine Chloe’den yanıt gecikmedi. Güzel manken hem Serdar Ortaç’a hem de kendisine kötü yorumlar yapanlara cevap verdi. 

MAGAZİN 27.07.2021, 10:29 28.07.2021, 09:02
Chloe’den Sertaç Ortaç’a cevap: Yaşadıklarıma baksaydınız utanırdınız

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, önceki akşam Şile’de konser verdi. Sahne öncesinde basın mensuplarıyla konuşan popçu, 2019 senesinde boşandığı İrlandalı manken Chloe Laughnan hakkında sorulanları da cevapladı. 



“Yüzünü şeytan görsün” 

Bir basın mensubunun, “Chloe Hanım ile evliliğinizden çocuğunuz olmadığı için üzgün müsünüz?” sorusuna Ortaç, “Ondan çocuğum olmadığı için şanslıyım. Şeytan gördün onun yüzünü.” şeklinde konuştu. 

Manken Chloe’ye 2 senede 700 bin TL nafaka ödediğini söyleyen Ortaç, “Buna rağmen bana dava açtı. Evime haciz geldi. Herhalde çay kaşıklarımı da alacaklar. Avukatı ve Chloe’yi ben tanıştırdım. Şimdi ikisi bir oldu benimle uğraşıyorlar. Boşanan erkeğin anası ağlıyor. Kadına borç bitmiyor. Sırf bu sebeple 50 sene sonra evlilik müessesesinin kalkacağını düşünüyorum.” 



Chloe Laughnan’a sert tepkiler geldi 

Serdar Ortaç’ın açıklamasından sonra hayranları, ünlü mankene sosyal medya üzerinden yüklendi. Ağza alınmayacak yorumlar karşısında sessizliğini bozan Chloe, şu şekilde açıklama yaptı: “Sabırlı olmaya çabaladım. İnsanlar bana nefret dolu mesajlar yazarken ve hakkında yalan söylerken sessiz ve saygılı kaldım. Fakat unutulmamalıdır ki her hikayenin iki yüzü vardır. Benim yaşadıklarımı bilseydiniz, yorumlarınızdan utanırdınız. Allah her şeyi görür.” 

Yorumlar (0)