Çeşme'de dünyaca ünlü modeli bu hâle getirdiler!

Dünyaca ünlü Ukraynalı top model Daria Kyryliuk ve arkadaşları, Çeşme'de bir gece kulübünün güvenlik görevlileri tarafından tanınmaz hâle getirildi.

MAGAZİN 03.08.2020, 14:25 03.08.2020, 15:57
Çeşme'de dünyaca ünlü modeli bu hâle getirdiler!

Dünyaca ünlü top model Ukraynalı Daria Kyryliuk ve arkadaşları, İzmir'in tatil beldesi Çeşme'de bir gece kulübünün güvenlik görevlileri tarafından darp edilerek tanınmaz hâle getirildi.

Türkiye'yi dünyaya rezil eden güvenlik görevlilerinin tanınmaz hâle getirdiği Ukraynalı top model Daria Kyryliuk, maruz kaldığı şiddetin boyutunu gösteren fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınladı.

Dünyaca ünlü Ukraynalı top model Daria Kyryliuk, arkadaşlarıyla gittiği Çeşme Dalyan’da faaliyet gösteren turistik Momo Beach adlı eğlence mekanında güvenlik görevlilerinin saldırısına uğradığına ilişkin bilgi notunu sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşım sonrası gece kulübünün güvenlik görevlilerine büyük tepki geldi.

Olayın sebebi henüz bilinmezken model Daria Kyryliuk ile birlikte üç kadın arkadaşının da feci şekilde darp edildiği öğrenildi. Dünyaca ünlü top model Daria Kyryliuk, sosyal medya hesabından olay sonrası çekilmiş bir fotoğrafını bu şekilde paylaştı:

Gece kulübünün güvenlik görevlileri tarafından darp edilen Ukraynalı ünlü top model Daria Kyryliuk'un yüzünde morluklar, yırtıklar, açılmalar ve kanamalar meydana gelirken, Daria Kyryliuk paylaşımında sessiz kalmak istemediği için bu hâlini paylaştığını belirterek, erkek arkadaşının da yanlarında olduğunu ve 4 kadın olarak Çeşme'deki Momo Plajı’na gittiklerini, Momo Plajı’nın güvenlik görevlilerinin kendilerine saldırdığını, acımazısca yumruklar atıldığını ve kötü yaralandıklarını belirtti.

Kültür ve Turizm Bakanı'ndan sert tepki

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ise İzmir Çeşme'de yaşanan darp olayını sert ifadelerle kınayarak, "Bu kabul edilemez magandalığın, kimsenin yanına kar kalmayacağını hep birlikte göreceğiz." dedi.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, turizm bölgesinde asla olmaması gereken ve özellikle de bir kadına yönelik yapılan çirkin saldırıyı kınadığını belirten Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, olayı magandalık olarak nitelendirdi ve hesabının görüleceğini belirtti.

Polise ayrıntılı bilgiler verdiklerini bildiren Daria Kyryliuk, bu yaşananları görmezden gelmeyeceklerini, kadına şiddeti durdurmak için herkesten bunu paylaşmak istediğini ifade etti.

Saldırıdan sonra model Daria Kyryliuk ve arkadaşları Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek şikayette bulundular. Polis olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Yorumlar (1)
Ayhan Cenk 4 yıl önce
İnsana saygısı olmayan bu yaratıklara hukuki anlamda çok ağır bir ceza verilmeli. Türkiye'ye verdiği zarar nispetince ağır olmalı. Öyle birkaç milyon liralık cezalarla geçiştirilmemeli, kökünden kapatılmalı.