Cenk Eren’e dolandırıcı şoku!

Cenk Eren’i telefonla arayan bir dolandırıcı kendisini Zonguldak Valisi olarak tanıttı ve ünlü şarkıcıdan engelli çocuklar için başlatılan yardım kampanyasına 12 bin TL bağışta bulunmasını istedi. Dolandırıcıların tuzağına düşen ünlü şarkıcı, büyük bir şok yaşadı.

MAGAZİN 24.05.2019, 11:46 24.05.2019, 11:52
Cenk Eren’e dolandırıcı şoku!

Gazeteci Ersoy Dede, dün Twitter hesabından Cenk Eren'in dolandırıldığına dair bir paylaşımda bulundu. Dede, “Zonguldak valisiyim diye Cenk Eren’i arayan dolandırıcılar, engelli çocuklar için akülü sandalye alacağız yalanıyla 12.000 TL dolandırdılar. Zonguldak valisi Bektaş ile konuştum. ‘Adımızı kullanıyorlar, biz valilik olarak asla böyle paralar talep etmeyiz.’ diyor.” ifadelerini kullandı.

Yaşanan bu olay üzerine Cenk Eren’in hayranlarından da tepki yağdı. Ünlü şarkıcının bir hayranı, “İnsanları iyilik yapmaktan merhametten soğutuyorlar. Yazıklar olsun. 12 bin lira belki Cenk Bey için kayıp değil ama insanlık için bu büyük bir kayıp.” sözleriyle tepki gösterdi.

ÇOCUK PARKI YAPTIRMIŞTI 

Cenk Eren, Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Yenidoğanlar Köyü’nde seçimleri kazanamayınca yaptırdığı çocuk parkını yıkan muhtar adayına çok sert tepki göstermişti. Yaşanan bu olaydan sonra Cenk Eren, şehit düşen Jandarma Onbaşı Recep Turan’ın anısına muhtarlık önündeki alana yeni bir çocuk parkı yaptırmıştı.

Köyün muhtarı Rıdvan Onay, sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaparak Cenk Eren’e teşekkürlerini iletmişti. İşte o paylaşım:

Geleceğimiz olan çocuklarımızın oyun parkı ve vatana karşı görevini bedeniyle ödeyen kardeşimiz Şehit Recep Turan Parkı için ilginizden ve samimiyetinizden dolayı; köyümün adına teşekkür ederim…

Çocukların parkı çok sevdiğini söyleyen Rıdvan Onay, “Cenk Bey, bizle başından beri ilgilendi. Parkın yapıldığını söyledik, iyi niyetinden dolayı teşekkür ettik. Ancak kendisi yine de başka bir yere park yapabileceğini söyledi. Biz, Şehit Recep Turan anısına bir meydan yapmıştık. Oraya park yapılabileceğini söyledik. O da uygun gördü ve parkımız yapıldı. Cenk Bey’i bir gün köyümüze misafir etmek isteriz.” demişti. 

Yorumlar (0)