Cengiz Kurtoğlu, Orhan Gencebay’a hakaret eden iş insanını bıçakladı 

İstanbul Sarıyer’de bir mekanda yaşanan olayda, doğum günü partisinde bir araya gelen iş insanı Mustafa Can ve Cengiz Kurtoğlu arasında arbede yaşandı. Kurtoğlu, Can’ın Orhan Gencebay’a hakaret ettiğini belirterek servis bıçağıyla saldırdı. Mustafa Can, yaralandı.  

MAGAZİN 25.11.2021, 08:52 26.11.2021, 09:18
Cengiz Kurtoğlu, Orhan Gencebay’a hakaret eden iş insanını bıçakladı 

Ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu, yakın arkadaşı Tolga Yücel’in İstanbul Sarıyer’de açtığı restoranda düzenlenen doğum günü partisine katıldı. Kalabalık şekilde bir masada oturan davetlilerden iş insanı Mustafa Can ve Cengiz Kurtoğlu arasında tartışma çıktı. 



Servis bıçağıyla saldırdı 

Tartışan ikiliden Cengiz Kurtoğlu, sinirlerine hakim olamayarak masadan aldığı servis bıçağıyla Can’a saldırdı. Olay, vatandaşların araya girmesiyle son buldu. Ünlü şarkıcı, iş insanının şikayeti üzerine Sarıyer Asayiş Büro Amirliği’nde ifade verdi.  

Cengiz Kurtoğlu, Mustafa Can’ı defalarca uyardığını fakat buna rağmen Orhan Gencebay’a ve sanatçılara hakaret edildiğini ifade etti ve ekledi: “Elimdeki bıçakla değil tırnağımla yaralandı.”  Olay hakkında başka ayrıntı yer almazken o anlar güvenlik kameralarına yansıdı. 

Yorumlar (0)