Cemal Can gözyaşlarına boğuldu: Kendime kızgınım...

Survivor'ın dün akşam ekranlara gelen bölümünde Cemal Can Canseven, eski arkadaşlarına zamanında yeterince değer vermediğini belirterek, kendisine bu konuda kızgın olduğunu söyledi. 

MAGAZİN 19.06.2020, 12:29
Cemal Can gözyaşlarına boğuldu: Kendime kızgınım...

Ekranların ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor'da Cemal Can Canseven, hayat hikâyesini izleyicilerle paylaştı. 

Cemal Can, 1995 yılında İzmir'de dünyaya geldiğini ve çocukluk döneminin Foça-Karşıyaka arasında geçtiğini belirtti.

"3 ayda 15 kilo verdim"

Çocukluk döneminde kilolu olduğunu ifade eden Cemal Can, lisede bazı hayallere sahip olduğunu ancak kilolu olmasının hayallerine engel olduğunu söyledi. Cemal Can, 3 ayda 15 kilo verdiğini ve böylece özgüveninin yerine geldiğini kaydetti. 

İstanbul'da üniversiteye yüzde 50 burslu olarak girdiğini ifade eden Cemal Can, oraya gittikten sonra hayallerini gerçekleştirdiğini ve güzel insanlarla tanıştığını söyledi.

"Keşke zamanında söyleseydim"

Cemal Can, eski arkadaşlarına zamanında yeterince değer vermediğini ifade etti. Hayatında kendisine fikir veren bazı insanlar olduğunu ve bu insanların "iyi ki hayatına girdiğini" belirten Cemal Can, bunu zamanında söyleyemediği için pişmanlık hissettiğini kaydetti.

Sevilen yarışmacı, söz konusu kişilerin değerini o zaman bilmesi gerektiğini ve kendisine bu yüzden kızgın olduğunu ifade etti.

"Hayatıma farklı bir yön çizeceğim"

Cemal Can, Survivor'da onların değerlerini çok iyi anladığını ve yarışmanın ardından hayatına farklı bir yön çizeceğini belirtti.

Survivor'ın çocukluk hayallerinden biri olduğunu aktaran Cemal Can, takım sporu yapmak istediğini ancak hep eğitime yöneldiğini, bu nedenle Survivor'da bu duyguyu yaşama imkânına sahip olduğunu anlattı.

Yorumlar (0)