Cem Yılmaz’dan "Karakomik Filmler" eleştirilerine cevap!

Cem Yılmaz ve Karakomik Filmler ekibi, Espark’ta sevenleriyle buluştu. "Karakomik Filmler" filmine yapılan eleştirilere cevap veren Cem Yılmaz, “Mizahta çıta yüksek, bizim yakalamamız kolay bir şey değil... Ne zaman bir filmimiz çıksa bizi çok üzüyorlar” dedi.

MAGAZİN 23.10.2019, 11:18 23.10.2019, 14:29

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, "Karakomik Filmler" filminin Eskişehir’deki gösteriminde sevenleriyle bir araya gelirken sosyal medyadan yapılan eleştirilere cevap da verdi.

"2 Arada" ve "Kaçamak" filmleriyle tek seansta arka arkaya iki filmle seyirci karşısına çıkan ünlü komedyen Cem Yılmaz, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Son olarak ECE Türkiye bünyesindeki Espark’ta Eskişehirli hayranları ile birlikte filmi izleyen Cem Yılmaz, salondaki sinemaseverlere esprileri ile eğlenceli dakikalar geçirtti. Ünlü komedyen Cem Yılmaz'a film ekibinden Cem Davran, Can Yılmaz, Alişan Uğur ve Umut Kurt da eşlik etti.

“Çıta yüksek, bizim yakalamamız kolay değil”

Film öncesi salonda bir konuşma yapan ünlü komedyen ustası Cem Yılmaz, burada film hakkında yapılan eleştirilere de temas etti.

“Türkiye’de mizah çıtası çok yüksek, yakalamamız kolay bir şey değil.” diyen ünlü komedyen Cem Yılmaz, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Eskişehir bizim mesleğimize çok insan yetiştirmiş, kültür ve sanata çok katkısı olan, hem ilgi gösterip hem de tüketebilen çok önemli bir kent burası. Filmimiz Cuma günü vizyona girdi. Sosyal medyadan takip etmişsiniz sağ olun, ‘Gitmeyin’ etiketiyle. Bunlar bizler için çok kıymetli şeyler. Ben aşağı yukarı ömrümün yarısından fazlasını mesleğimle geçirdim. Elbette ki, Türkiye’deki mizah çıtasında söz sahibi olan sizlersiniz. Bunu sosyal medyadaki çeşitli uygulamalardan takip ediyorum.”

“Ne zaman filmimiz çıksa bizi çok üzüyorlar”

Hayatı boyunca sokakta kimseden kötü bir yorum almadığını ancak sanal ortamda yapılan eleştirilere üzüldüğünü söyleyen ünlü komedyen Cem Yılmaz, sözlerine şöyle devam etti:

“1995 yılında sahneye çıkmaya başladım, 1996 yılında bir köşe yazısında ‘Cem Yılmaz bitmiş’ diye bir şey okudum. Büyük bir ihtimal biletleri kastetmiş. Güzel şeyler üretenlerin macerası, sokakta rastladığım kadarıyla söyleyeyim samimi söylüyorum bu kadar sevilmek çok az insana nasip olur. Hayatım boyunca hiç sokakta birinin beni görüp de ‘Senden nefret ediyorum’ dediğini duymadım. Ama sanal bir şekilde, ne zaman bir filmimiz çıksa bizi çok üzüyorlar. Evet, bunu size şikayet ediyorum, sine-i millete dönmek istiyorum.”

“Zaten ben filmi komik yazmamışım ki”

Güldürü ustası Cem Yılmaz, son olarak filmin komik olmadığı yönünde yapılan eleştirilere de şu cevabı verdi:

“Bazı filmlerim komiktir, bazıları değildir. Seyircinin bana üzerine bu kadar çalıştıktan sonra hatırlatması benim zoruma gidiyor. ‘Ağabey film komik değil’ diyor, zaten ben filmi komik yazmamışım ki.”

Yorumlar (0)