Cem Yılmaz’dan 15 Temmuz isyanı: Allah belanızı versin

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sosyal medyada kendi fotoğrafı kullanılarak 15 Temmuz hakkında hiç sarf etmediği sözlerin paylaşılmasına sert tepki gösterdi. 

MAGAZİN 16.07.2022, 11:12 18.07.2022, 09:16
Cem Yılmaz’dan 15 Temmuz isyanı: Allah belanızı versin

Konuyla ilgili bir açıklama paylaşan Cem Yılmaz, her sene aynı durumla karşılaştığını belirterek, yapılan yorumlardan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. 15 Temmuz’un 6’ıncı yıl dönümünde açıklamalarda bulunan Cem Yılmaz, “Her yıl aynı pisliği yapıyorsunuz. Allah belanızı versin. Ben başka bir şey demiyorum” ifadelerini kullandı. 

“Her yıl aynı pisliği yapıyorsunuz”

Sosyal medyada kendi fotoğrafı kullanılarak paylaşılan sözlerin hiçbirini dile getirmediğini vurgulayan Cem Yılmaz, “Benim hiçbir ilgi ve alakamın olmadığı sözleri sosyal medyada kopyala yapıştır yaparak paylaşmaya devam ediyorsunuz. O paylaşımın altına da sonra bir başka kişi gelip küfrediyor. Her yıl aynı pisliği yapıyorsunuz. Allah belanızı versin. Ben başka bir şey demiyorum. Önümüzdeki yıl da aynı şeyi yapacaksınız. Allah onun da belasını şimdiden versin” dedi. 

“Benimle derdiniz nedir, tam çözemedim”

Yıllardır aynı sorunlarla boğuşmaktan yorulduğunu kaydeden Cem Yılmaz, “Türkiye’de her türlü konu benim dile getirmediğim açıklamalarımla paylaşılıyor. Kendimi aşırı önemseme gibi hastalığa sahip değilim ama benimle derdiniz nedir, tam çözemedim. Bana küfretmek için bahane bulamayınca, ‘Bir şeyler uyduralım’ diye düşünülüyor herhalde. Örneğin adamın teki evinde otururken, ‘Paralı askersiniz’ falan yazıyor. Hangi para arkadaş? Ben bir hareketin lideri miyim ki? Neden devamlı beni bir şeylere iliştirmeye çalışıyorsunuz?” ifadelerine yer verdi. 

“Bunları okudukça deliriyorum”

Ünlü komedyen, açıklamalarının son bölümünü şu ifadelerle sonlandırdı:

“İnsanlardan ümidi keseli uzun süre oldu. Benim hakkımda hiçbir şey bilmiyorsunuz ama her şeyi yazıyorsunuz. Bari şu yazdıklarımdan sonra bazı şeyleri öğrenmiş olun. Ben hayatım boyunca patronu olan bir işe girmedim, adam gelip bana, ‘Tasman kimin elinde?’ yazıyor. Yemin ederim bunları okudukça deliriyorum.”

Yorumlar (0)