Cem Yılmaz ve Ozan Güven'in arası bozuldu mu?

Cem Yılmaz ile yakın arkadaşı Ozan Güven'in arasının, Serenay Sarıkaya nedeniyle bozulduğu iddia edilmişti. Ozan Güven'den Serenay Sarıkaya sorusuna yanıt geldi.

MAGAZİN 15.02.2020, 13:44
Cem Yılmaz ve Ozan Güven'in arası bozuldu mu?

Ozan Güven önceki gün Nişantaşı’ndaki Amerikan Hastanesi’nden çıkarken objektiflere takıldı.

Ayağından tedavi olmak için hasteye gelen Ozan Güven, çıkışta UçanKuş muhabirleriyle karşılaştı.

"O zaman siz cevap verin"

Cem Yılmaz’la Serenay Sarıkaya’nın sevgili olduktan sonra aralarının açıldığına dair iddialar sorulan Güven, "Siz soruyorsunuz, o zaman siz cevap verin" yanıtını verdi.

Bir buçuk yıllık birlikteliğin ardından Defne Samyeli ile yollarını ayıran Cem Yılmaz'ın Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı dillendirilmişti.

Cem Yılmaz, katıldığı bir programda "Serenay'a dalıp gidiyorum" ifadesini kullanmıştı. İkili, kısa süre sonra Atina'da birlikte görüntülenmişti.

Defne Samyeli'den magazincilere: "Size haksızlık etmişim"

Defne Samyeli ise, "Ben asılsız haberlerden dolayı çok sıkıntılar yaşadım. O yüzden ön yargılarım var. Ekim ayında 3. şahıslar hakkında çıkan haber üzerine bir yazı yazdım ve sosyal medyadan yayınladım. Bugüne geldiğimizde ise yeni ve sürpriz şekilde öğrendiğim gelişmelere baktığımız zaman, bu haberleri işini doğru yapan arkadaşlar yazıp, dökmüşler. Ekim ayında 3. şahıslar hakkında çıkan haber üzerine bir yazı yazdım ve sosyal medyadan yayınladım. Bugüne geldiğimizde ise yeni ve sürpriz şekilde öğrendiğim gelişmelere baktığımız zaman, bu haberleri işini doğru yapan arkadaşlar yazıp, dökmüşler. Ben bilmiyormuşum. Görememişim. Hiç ihtimal vermedim ve hiç konduramadım. Beni lütfen mazur görün. Size haksızlık etmişim. Daha fazlasını söyleyemem. Hiç yakışık olmaz. Bana yakışmaz. Siz neler yaşıyorsanız, ben de onları yaşıyorum." yorumunu yapmıştı.

Yorumlar (0)