Cem Yılmaz'ın yeni aşkı ortaya çıktı

Sinema filmlerinin yanı sıra özel hayatıyla da gündeme gelen komedyen Cem Yılmaz'ın, yeni bir aşka yelken açtığı kaydedildi. Ünlü komedyenin yeni sevgilisinin, "Ayzek'le Bir Gece" filminde küçük bir rolü olduğu kaydedildi.

MAGAZİN 08.11.2022, 11:07 09.11.2022, 09:30 Hakan Öksüz
Cem Yılmaz'ın yeni aşkı ortaya çıktı

Son olarak Netflix platformunda yayınlanan Erşan Kuneri dizisiyle seyircilerin karşısına çıkan komedyen Cem Yılmaz, sıradaki filminin çalışmalarına yoğunlaştı. Ünlü komedyen, "Karakomik Filmler" isimli film serisinde yer verdiği karakterlerden biri olan Ayzek'in hikayesini anlatacak. Filmin ismi ise "Ayzek'le Bir Gece" olacak.

Rüya Demirbulut ile aşk yaşamıştı

Cem Yılmaz, Erşan Kuneri'de rol alan Rüya Demirbulut ile aşka yelken açtığı söylentileriyle gündeme gelmişti. 49 yaşındaki komedyenin, 1995 doğumlu güzel oyuncu ile sevgili olması, "yaş farkı" tartışmasını başlatmıştı. Daha önce kendisinden 19 yaş küçük Serenay Sarıkaya ile aşka yelken açan Cem Yılmaz'ın, "küçük sevgili" takıntısı eleştirilmişti.

Kameralardan uzak aşk!

Cem Yılmaz ile Rüya Demirbulut arasındaki aşkın bitmesi, magazin dünyasında yankı yarattı. Edinilen bilgilere göre Cem Yılmaz, bu kez de oyuncu Seda Akman ile aşk yaşamaya başladı. "Ayzek'le Bir Gece" filminde küçük bir rolü olan Seda Akman'ın, ünlü komedyenden 5 yaş küçük olduğu belirtildi. Çiçeği burnunda çiftin, aşklarını kameralardan uzak şekilde yaşadığı öne sürüldü.

Yorumlar (0)