Cem Yılmaz'ın "Karakomik Filmler"inin galası yapıldı!

Cem Yılmaz'ın Karakomik filmler serisinin ilk parçaları olan Kaçamak ve 2 Arada'nın galası, dün akşam Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde düzenlendi. Galaya yoğun ilgi gösterildi.

MAGAZİN 16.10.2019, 10:30 16.10.2019, 10:37
Cem Yılmaz'ın "Karakomik Filmler"inin galası yapıldı!

Cem Yılmaz'ın yazıp, yönetmenliğini yaptığı Karakomik Filmler serisinin ilk filmleri Kaçamak ve 2 Arada'nın galasına filmin kadrosunda yer alan Cem Yılmaz, Can Yılmaz, Ozan Güven, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Cem Davran, Necip Memili, Nilperi Şahinkaya'nın yanı sıra Özge Özpirinçci, İdil-Mert Fırat, Harun Tekin, Bade İşçil, Mehmet Aslantuğ, Mahsun Kırmızıgül ve Ahu Yağtu katılan isimler arasında yer aldı.

Türk sinemasında bir ilk olarak birbirinden konu, karakter, mekân ve müzik olarak tamamen bağımsız iki filmin aynı seansta izleyiciyle buluşacağı Karakomik Filmler'in ilki Kaçamak'ta dört arkadaş, kaçamak yapalım derken kendilerini bir maceranın ortasında buluyor. 2 Arada ise feribotta garsonluk yapan Ayzek'in öyküsünü beyazperdeye taşıyor. 

Galada eşiyle beraber yer alan Mahsun Kırmızıgül, Cem Yılmaz'a başarılar dileyerek, "İki filmin bir arada olması çok farklı bence. Umarım yolu açık olur." dedi.

Karakomik Filmler, 390 kopyayla 1300 salonda bu cuma günü, Kaçamak ve 2 Arada'nın ardından Karakomik Filmler'in ikinci serisi Deli ve Emanet'in Ocak 2020'de vizyonda yerini alması bekleniyor...

Yorumlar (0)