Cem Yılmaz, Defne Samyeli aşkını Serenay Sarıkaya mı bitirdi?

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz ayrılıkları ile gündeme gelirken, ilişkisinin perde arkasında dönen iddialar kafaları karıştırdı.

MAGAZİN 22.10.2019, 14:19
Cem Yılmaz, Defne Samyeli aşkını Serenay Sarıkaya mı bitirdi?

2018 yılında başladıkları ilişkilerine birçok kez ayrılma, barışma haberleri ile gündeme gelirken, ortaya atılan iddiaları sürekli yalanlayan Defne Samyeli ve Cem Yılmaz, son olarak ortaya çıkan ayrılık iddilarına bu kez cevap gelmedi. İkilinin biten aşklarının sonrasında gündemi sarsacak iddialar ortaya atıldı.

defne cem yılmaz ile ilgili görsel sonucu

Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programında yer alan habere göre; Cem Yılmaz ile Defne Samyeli'nin arasına Serenay Sarıkaya'nın girdiği söylendi. 

Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya'nın arasındaki samimiyet Defne Samyeli'yi rahatsız ettiği ve ikilinin bu nedenle ciddi bir tartışma yaşadığı gündeme geldi. Kıskanılmaktan hiç haz almayan Yılmaz'ın ise bu tartışmanın ardından ayrılık kararı aldığı ifade edildi.

serenay sarıkaya ile ilgili görsel sonucu

Serenay Sarıkaya, 19 Nisan'da Yılmaz'ın tek kişilik stand-up gösterisini izlemiş, çıkışta kameralara yaptığı açıklamada "İade-i ziyaret yapacak herhalde" açıklamasını yapmıştı.

Yorumlar (0)