Cem Yılmaz'dan hayat pahalılığı isyanı

Cem Yılmaz, son dönemde art arda gelen zamların ardından artan fiyatlara tepki gösterdi. Ünlü komedyen, "Bence bu pahalılıktan yakınmayan biri, ya hırsızdır ya da deli." dedi.

MAGAZİN 06.02.2022, 22:25 08.02.2022, 09:16
Cem Yılmaz'dan hayat pahalılığı isyanı

Cem Yılmaz, kişisel Twitter hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımlarla, son dönemde art arda gelen zamlara ilişkin düşüncelerini ifade etti.

"Bence bu pahalılıktan yakınmayan biri, ya hırsızdır ya da deli." diyen Yılmaz, hemen her şeyin simit fiyatı üzerinden tartışmaya açılmasından şüphelenilmesi gerektiğini kaydetti.

"Ya hırsızdır ya da deli"

Sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği değerlendirmeye gelen yorumlara da yanıt veren Yılmaz, şunları yazdı:

"Eskiden şey var. 'Ödediğiniz vergiler su, yol, elektrik olarak size geri dönüyor.' Birçok giden memnun ki yerinden, çok yıllar geçti dönen yok seferinden.... Bence bu pahalılıktan yakınmayan biri, ya hırsızdır ya da deli. 

"Böyle ideal mi olur?"

'Otomobil yurt dışında bu kadarken Türkiye'de neden bu kadar?' diyorsun, 'Paran var ki alıyorsun.' diyor. Her şey bu denli pahalı olmasa sen de alacaksın. Hemen her şeyi simit fiyatları üzerinden konuşmaktan şüphelenmek gerekir. 'Bari simit ucuz olsun.' diye ideal mi olur?

"Türkiye zengin ama bizim haberimiz yok"

'İşine bak Cem...' Bakıyorum zaten... Geçenlerde kurumlar vergimi hesapladık da o sebeple konuşuyorum. Biz de mi 'Simit çok pahalı ya...' deyip, sıramızı başkasına verelim? Türkiye diyorum, zengin zengin... Sadece bizim haberimiz yok. Mesela hava 32 derece ama hissedilen 18 gibi düşün.

"Ben de vergi mükellefiyim"

İnsan üzülüyor. Özcan Bey kardeşim, ben kamu dairesinde çalışmıyorum, senin gibi bir vergi mükellefiyim. Fotoğraflarını paylaştığın arabalar ender görebileceğin bir model olan 'helal' Ferrari ve Porsche... Eğer bu aralara sahip olmak gibi bir hayalin varsa sana kolaylıklar diliyorum."

Yorumlar (0)