Cem Yılmaz'dan ayrılık iddialarına yanıt

Uzun süredir aşk yaşayan Cem Yılmaz ve Defne Samyeli çiftinin ayrılık kararı aldığı öne sürüldü. Cem Yılmaz, ayrılık iddialarına paylaştığı bir videoyla yanıt verdi.

MAGAZİN 14.08.2019, 13:57 14.08.2019, 17:25
Cem Yılmaz'dan ayrılık iddialarına yanıt

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli'nin 2018'de başlayan büyük aşklarında çıkmaza girdikleri iddia edildi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programının sunucuları Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel, magazin gündemine bomba gibi düşen bir iddia ortaya attı. İkili, Cem Yılmaz ile Defne Samyeli'nin ayrılık kararı aldığını ve bu kararlarını yakın çevreleriyle paylaştıkları yönünde duyumlar aldıklarını belirtti.

Cem Yılmaz Defne Samyeli ile yaşadığı 1.5 yıllık ilişkisini, "Tanışıklığımız 90'lı yıllara dayanıyor. Defne'yi yıllardır uzaktan görür ve hayranlıkla bakardım, ama yakın bir arkadaşlığımız yoktu. Defne şahane bir insan. Çok iyi anlaştığım biriyle çok olgun bir birliktelik yaşıyorum. Muhabbetimiz çok değerli. Bizi kıymetli kılan şey benim onu, onun beni beğenmesi değil. İkimiz birlikteyken kendimizi ne kadar iyi hissettiğimiz." ifadeleriyle anlatmıştı.

CEM YILMAZ'DAN YANIT GECİKMEDİ

Ünlü komedyen bu haberler üzerine sosyal medya hesabından sevgilisi Defne Samyeli ile birlikte bir paylaşım yaptı. Yılmaz ayrılık dedikodularına " Delirmişler, vallahi delirmişler, delirmişsiniz." diyerek yanıt verdi.

Delirmişler:)

Cem Yılmaz (@cmylmz)'in paylaştığı bir gönderi ()

Yorumlar (0)