Cem Yılmaz'dan 2. tur paylaşımı: Sürpriz!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ve müzisyen Erol Evgin, pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turu öncesi paylaşımlarda bulundu.

MAGAZİN 23.05.2023, 10:31 24.05.2023, 09:10 Hakan Öksüz
Cem Yılmaz'dan 2. tur paylaşımı: Sürpriz!

14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci tura kalmasını ardından siyasetin gündemi fokurdamaya devam ediyor. İlk tura ATA İttifakı'nın adayı olarak giren ve yüzde 5.17 oy alan Sinan Oğan, ikinci turda Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı. 

Cem Yılmaz'dan Oğan'a tepki

Bu açıklamanın ardından bir paylaşımda bulunan ünlü komedyen Cem Yılmaz, "Gün gelecek siyasetle ilgilenmemenin büyük bir erdem olduğu anlaşılacak." ifadeleriyle tepkisini gösterdi.

Cem Yılmaz'ın tercihi değişmedi

Twitter'dan yeni bir paylaşımda bulunan Cem Yılmaz, 2. turda destekleyeceği adayın Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu açıkladı. Ünlü komedyen, kararını, "Sürpriz! 2.turda oyum Kemal başkana. Siyasetten hoşlanmamak ile vatandaşlık görevi sorumluluğu aynı şey değil." ifadeleriyle açıkladı.

Evgin'den ekonomi, afet ve sığınmacı sorunu vurgusu

Ünlü sanatçı Erol Evgin de 2. tur öncesi sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. "Oy verin" çağrısı yapan Evgin, "Bir oydan ne olur?" denilmemesi gerektiğini kaydetti. Ekonomik sıkıntılar, afetler ve sığınmacı sorununa dikkat çeken Evgin, "Laik, demokratik, sosyal bir hukuk devleti için oy verin." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)