Cem Özer: "Israr edince aldattım"

Cem Özer, hakkındaki taciz iddialarını reddetti. Eşiyle sıkıntı yaşadığı bir dönemde, "bir kadının ısrarı üzerine" eşini aldattığını söyledi. 

MAGAZİN 07.10.2020, 15:20
Cem Özer: "Israr edince aldattım"

Cem Özer'in, Almanya'da yaşayan bir kadın ile sosyal medya platformu aracılığıyla gerçekleştirdiği görüntülü sohbet ifşa edilmişti. Ünlü oyuncunun, önce söz konusu kişiyle dostça muhabbet ettiği, ardından müstehcen fotoğraflarını yolladığı ortaya çıkmıştı. 

Söz konusu kadın, Cem Özer tarafından taciz edildiğini, kendisine müstehcen fotoğraflar ve videolar gönderildiğini söylemişti. Almanya'da yaşamını sürdüren gurbetçi kadın, ünlü oyuncunun kendisiyle sapıkça konuştuğunu ileri sürmüştü. 

"Eşimden ayrıyken oldu"

Bunun üzerine Cem Özer, hakkında çıkan taciz iddialarını reddetti. 

Ünlü oyuncu, bunun taciz değil, "karşılıklı" bir durum olduğunu söyledi. Söz konusu kadını 10 sene öncesinden tanıdığını kaydeden Cem Özer, bu olayların da eşiyle ayrı olduğu bir süreçte meydana geldiğini ifade etti. 

"Ufak bir beraberlikleri olmuş"

Bunun üzerine Cem Özer'in eşi Pınar Dura, ünlü oyuncu ile 9 yıldır birlikte olduğunu ve 3 yıldır da evli olduğunu kaydetti.

Evlilik boyunca küslük yaşanmasının normal olduğuna dikkat çeken Pınar Dura, ayrılık sürecinde eşinin Almanya'da yaşayan bir kadınla ufak bir beraberliğinin olduğunu anlattı. 

"Kadın ısrar edince..."

Cem Özer, Pınar Dura ile sıkıntılı bir süreç geçirirken, "bir kadının ısrarı üzerine" eşini aldattığını söyledi.

Bunu "hata" olarak nitelendiren Cem Özer, söz konusu kişinin menfaat için kendisiyle görüştüğünü anladığını, bu nedenle eşinden özür dilediğini ifade etti.

Ünlü oyuncu, eşine "her zaman yanında olduğu için" teşekkürlerini sundu. 

Yorumlar (0)