Cedi Osman'dan Ebru Şahin'e: Bizimki de kalp yani!

Milli basketbolcu Cedi Osman, her fırsatta sevgilisi Ebru Şahin'e olan aşkını dile getiriyor. Ünlü oyuncu Ebru Şahin’in, son yaptığı paylaşımlarına kayıtsız kalmayan Cedi Osman, "Bizimki de kalp!" sözleriyle Ebru Şahin'i iltifat yağmuruna tuttu.

MAGAZİN 10.01.2022, 16:51 11.01.2022, 14:39
Cedi Osman'dan Ebru Şahin'e: Bizimki de kalp yani!

Bir televizyon dizisiyle şöhret yakalayan Ebru Şahin ile NBA’de top koşturan Cleveland Cavaliers oyuncusu Cedi Osman, evlilik için geçtiğimiz aylarda ilk adımı atmıştı.

‘Bizim ki de kalp’

Sevgilisine Kapadokya’da "Evet" cevabını veren Ebru Şahin, İspanya'da çektirdiği yeni fotoğraflarını Instagram hesabı üzerinden paylaştı.

Cedi Osman ise sevgilisi Ebru Şahin’in bu gönderilerine kayıtsız kalmadı. Ünlü sporcu, "Bizimki de kalp!" sözleriyle Ebru Şahin'i iltifat yağmuruna tuttu.

Öte yandan 26 yaşındaki Cedi Osman, daha önceki röportajda Ebru Şahin'e aşkından ve evlilik teklifi ile ilgili neler hissettiğinden söz etmişti.

"Hayatımdaki en güzel şey..." şeklinde sözlerine başlayan Osman, "Çok stresli ve heyecanlıydım. O gerçekten benim için çok özel." yorumunu yapmıştı.

Ünlü basketbolcu "O bir tane... İlk kez onu gördüğüm gün bunun farkındaydım. Geçen yıldan beri yüzük bendeydi ve cesaretimi topladım ve teklif ettim. Hayatımdaki en güzel şey!" sözleriyle duygularını anlattı.

Tektaşı 1 milyon lira

Cleveland Cavaliers'tan senelik olarak 8 milyon dolar gibi bir rakam kazanan Cedi Osman, sevgilisi Ebru Şahin için kesenin ağzını açmıştı. Osman'ın, Ebru Şahin'e hediye ettiği yüzüğün 5 karat ve yaklaşık olarak 1 milyon lira değerinin olduğu ifade ediliyor.

Dizi çekimleri nedeniyle ilişkileri sırasında Mardin'de bulunan Ebru Şahin, "Mesafeden dolayı tabii ki zorlandığımız, destek olmamız gerektiğinde uzaklıktan dolayı canımızın sıkıldığı oluyor." ifadelerini kullanmıştı.

“Kalpten bağlıyız”

"Her gün birbirimizde yeni şeyler keşfediyoruz" sözlerini kullanan Şahin, "İlişkilerin, insanları farklılaştırdığı düşüncesindeydim fakat şu an birbirimize; karakterimizden ve özgürlüğümüzden feragat etmeden, her stratejiden uzak, güven üstüne kurulu ve kalpten bir bağlılığın olabileceğini öğrettiğimizi düşünüyorum." açıklamasını yapmıştı.

Yorumlar (0)