Cardi B.'den, 3 yaşındaki kızına 124 bin dolarlık gerdanlık hediyesi

Ünlü rap şarkıcısı Cardi B, kızı Kulture'a pahalı mücevherler ve çantalar almasıyla gündeme gelmesinin ve eleştirilerin hedefine konulmasının ardından bu sefer ise üçüncü yaş günü dolayısıyla kızına 124 bin dolarlık bir gerdanlık hediye etti.

MAGAZİN 15.07.2021, 15:44 16.07.2021, 12:20
Cardi B.'den, 3 yaşındaki kızına 124 bin dolarlık gerdanlık hediyesi

Ünlü şarkıcı Cardi B, 3 yaşındaki kızı Kulture’a pahalı hediyeler almaya devam ediyor. 

124 bin dolarlık gerdanlık

28 yaşındaki ünlü şarkıcı, üç yaşına giren kızının doğum gününde kendisine Cartier marka 124 bin dolar değerinde bir elmas gerdanlık hediye etti.

Kendisi gibi ünlü bir rap şarkıcısı olan 29 yaşındaki Offset ile evli olan ve ikinci çocuğuna hamile olan Cardi B, 124 bin dolar değerinde kızına aldığı gerdanlığı verme anını Instagram’dan paylaştı.

Elliot Elianette imzalı olan gerdanlık; Minnie Mouse şekli, Hermes çanta sembolü, Chanel logosunu ve Kulture adının K’sini üzerinde taşıyor. Cardi B, bu pahalı hediyeyi kızına bir aile yemeğinde verirken, kızı Kulture’ın kendisine verilen hediyeye çok sevindiği görülüyor.

Kulture’a prenses partisi

Geçtiğimiz günlerde Cardi B, kızına prenses temalı bir doğum günü partisi hazırladı. Partide küçük kız Kulture ile Cardi B prenses kıyafeti giyerken, Offset ise smokiniyle ailesine eşlik etti.

Eleştirilere yanıt verdi

Cardi B.’nin hayranları, bugüne kadar kızına birçok kez pahalı mücevherler ve çanta alması sebebiyle Cardi B’ye eleştiriler yöneltti. Cardi B. ise çocukluğunda sahip olamadıklarını kendi çocuğuna almak istediğini belirterek bu eleştirilere yanıt verdi.  

Bir hayranının eleştirisine cevap veren ünlü şarkıcı, “Evet, niye olmasın? Prenses partileri, seyahatler, sınırsız oyuncaklar, havuzlar... Kızım havuzu çok seviyor. Ben çocukluğumda yalnızca beş defa havuza gittim” sözlerini kullandı.

Yorumlar (0)