Cansu Dere’nin paylaşımına Seren Serengil’den anlamsız tepki!

Sadakatsiz dizisindeki performansıyla övgü toplayan başarılı oyuncu Cansu Dere, dizide kanlı bıçaklı olduğu ama sette yakın arkadaş olduğu Melis Sezen ile bir fotoğraf çekti. Fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaşan Dere’ye, Seren Serengil’den garipsenecek bir tepki geldi. Serengil paylaşımı alıntılayarak: “Sen de gözümden düşme istersen!” diye bir not düştü.

MAGAZİN 27.02.2021, 16:11 28.02.2021, 14:24
Cansu Dere’nin paylaşımına Seren Serengil’den anlamsız tepki!

Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un başrollerinde yer aldığı ve oldukça izlenen “Sadakatsiz” dizisinden paylaşılan fotoğraf, Seren Serengil’in diline dolandı! Dizide ‘Asya’ karakterine hayat veren Başarılı oyuncu Cansu Dere, sosyal medya hesabından, dizide kanlı bıçaklı olduğu ama sette yakın oldukları ‘Derin’ karakterine hayat veren Melis Sezen ile bir fotoğrafını paylaştı. İkilinin paylaştığı fotoğraf sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Seren Serengil’in tepkisi anlaşılmadı

Ancak bu fotoğrafa, sanatçı ve magazin yorumcusu Seren Serengil’den ilginç ve anlamsız bir tepki geldi. Serengil, Dere ve Sezen'in fotoğrafını alıntılayarak kendi Instagram hesabından bir notla paylaşım yaptı. Seren Serengil paylaşımda “Sende gözümden düşme istersen. Kocanın metresiyle hatıra fotoğrafı neyin kafası" ifadelerini kullandı. Paylaşımda Cansu Dere ve Melis Sezen'i de etiketleyen Serengil’in bu çıkışı ise, sosyal medyada geyik konusuna dönüştü.

Serengil’!in diziyi bu kadar ciddiye alarak izlemesi, bazı takipçiler tarafından "Gülsek mi ağlasak mı" yorumlarına neden oldu. Bir başka kişi ise “Bu kareyi gördüğüm an düşündüğüm ilk şey, Sero ve bu yorumu nasıl yapacak olması.” diye bir yorumda bulundu.

Yorumlar (0)