Cansu Dere, Madrid’de rüzgarını estirdi

İspanya’daki hayran kitlesi oldukça büyük olan Cansu Dere, Fotogramas de Plata’da düzenlenen ödül töreninde LCDP’nin ünlü oyuncusuna “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü takdim etti. Dünyaca ünlü dizinin başarılı oyuncularıyla bir araya gelerek sohbet eden Dere, daha sonra da Madrid’de bir otelde basın toplantısı düzenledi. Ünlü oyuncu basından da büyük ilgi gördü.

MAGAZİN 06.04.2022, 11:08
Cansu Dere, Madrid’de rüzgarını estirdi

Televizyon ve tiyatro dallarının en iyilerinin ödül aldığı “Fotogramas de Plata” töreninde dün Cansu Dere rüzgarı esti. İspanya’da büyük bir hayran kitlesi olan Dere, alkış tufanıyla sahneye çıktı. Siyah, yırtmaçlı ve göğüs dekolteli elbisesiyle “siyah kuğuyu” andıran güzel oyuncu, La Case De Papel’in yıldız oyuncularından Najwa Nimri’ye “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü takdim etti. 



Hayranları, fotoğraf çektirmek için yarıştı

Yüzlerce kişinin kırmızı halıda fotoğraf çektirmek için yarıştığı Dere, İspanyol oyuncuların bir kısmıyla da sohbet etmeyi ihmal etmedi. Gerek sempatikliği gerekse güzelliği bakımından İspanyol basınının hakkında övgüyle bahsettiği oyuncu hem Madrid hem de İstanbul’da dönüşümlü olarak yaşamak istediğini dile getirdi. 



Madrid’de basın toplantısı düzenledi

İspanya’nın en eski dergilerinden olan Fotogramas’ın daveti üzerine Madrid’e giden Cansu Dere, ödül töreninin ardından da Madrid’deki bir otelde basın toplantısı düzenledi. Dere, İspanya’yı çok sevdiğini ve orada olmaktan memnun olduğunu dile getirdi. Şu anda Türkiye’de dizisinin çekimlerinin hummalı şekilde devam ettiğini kaydeden Dere, çekimler biter bitmez soluğu İspanya’da alacağının da altını çizdi. “Hem iş hem de tatil için geleceğim.” şeklinde konuşan güzel oyuncu, senede 6 ay İstanbul’da 6 ay da Madrid’de yaşama ihtimalinin bulunduğunu da sözlerine ekledi.



“Önce İspanyolcamı geliştirmem lazım”

Madrid’de yaşamak için önce İspanyolcasını geliştirmesi gerektiğini dile getiren Cansu Dere, “İspanyol sinemasının büyük bir hayranıyım. Bir Türk olarak buraya davet edilmekten, burada olmaktan büyük gurur duydum. Her oyuncu gibi ben de bir gün ünlü yönetmen Pedro Almodovar ile çalışmaktan memnuniyet duyacağım. Ancak elbette ki senaryo ve hikaye benim için çok önemli. Tanımadığım bir yönetmen bile olsa, hikaye iyi olduğu müddetçe severek çalışırım.” ifadelerini kullandı.



İspanya tarafından ödüle layık görüldü

Sadakatsiz dizisiyle küresel çapta isminden söz ettiren Cansu Dere, Aralık 2021’de Türk-İspanyol Sanayi ve Ticaret Odası tarafından “bireysel başarı ödülüne” layık görülmüştü. Sadakatsiz, İspanya’da oldukça fazla izleniyor.

Yorumlar (0)