Cannes'da yürüyen Merve Dizdar patladı: Tartışmaya kapalı!

Rol aldığı "Kuru Otlar Üstüne" filminin gösterimi için Cannes Film Festivali'ne katılan oyuncu Merve Dizdar, kırmızı halıda yürüdüğü kıyafetiyle dikkat çekti. Sosyal medyadan gelen eleştiriler karşısında daha fazla dayanamayan Dizdar, tepkisini dile getirdi.

MAGAZİN 25.05.2023, 11:21 Hakan Öksüz
Cannes'da yürüyen Merve Dizdar patladı: Tartışmaya kapalı!

Daha önce Kış Uykusu adlı filmle Cannes Film Festivali'nde "Altın Palmiye" ödülünü kazanan yönetmen Nuri Bilge Ceylan, yeniden Cannes'a çıkarma yaptı. Ceylan'ın "Kuru Otlar Üstüne" adlı filminin prömiyeri, 76. Cannes Film Festivali'nde yapıldı. Merve Dizdar, Deniz Celiloğlu ve Musab Ekici gibi isimlerin yer aldığı filmin, Cannes'da ödül alıp alamayacağı merak ediliyor.

Merve Dizdar'ın kıyafeti eleştirildi

Filmin gösterimi nedeniyle Cannes Film Festivali'ne katılan oyuncu Merve Dizdar, kıyafet seçimiyle tartışıldı. "Ömer" adlı dizide Nisa karakterini canlandıran Dizdar'ın kırmızı halıdaki kıyafeti, sosyal medyada tartışma konusu oldu. Bazı kullanıcılar, Dizdar'ın paylaşımlarının altına hakarete varan yorumlar yazdı.

"Bu konu tartışmaya kapalı"

Kendisi hakkındaki eleştiriler karşısında daha fazla dayanamayan Merve Dizdar, sonunda patladı. Instagram hesabından eleştirileri yanıtlayan Dizdar, "Yorumlarınızı gördüm, aşırı üzülmüşsünüz. Benim adıma üzülmenize gerek yok, çünkü bu konu tartışmaya kapalı. Beni bu şekilde kabul etmek zorundasınız. Ben böyle seviyorum, benim için önemli olan da bu." ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

Yorumlar (0)