Canlı yayını açık unutan Sıla'dan ilk açıklama!

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle hayranlarına mola vermek için canlı yayın açan Sıla, bağlantıyı kapatmayı unuttuğunu fark edince paniğe kapıldı. Ünlü şarkıcı, gelen tepkilerin ardından açıklamada bulundu. 

MAGAZİN 26.03.2020, 09:53 26.03.2020, 10:26

Türkiye'de yeni tip koronavirüs (Covid-19) vakalarının artması sonucu birçok ünlü isim, "Evde kal" çağrısına uymaya başladı. 

Ünlü şarkıcı Sıla da kendisini ev karantinasında tutan isimlerden biri oldu. 

Sıla, hayranları ile Instagram üzerinden buluştu. Canlı yayın açan Sıla, mini bir konser verdi. Mini konserin bitmesi üzerine hayranları ile vedalaşan şarkıcı, bağlantıyı kapatmayı unuttu. Daha sonra da "Oh be bitti" tavrıyla geriye çekildiği görüldü. 

Canlı yayının sürdüğünü fark eden ünlü şarkıcının yaşadığı panik, yüzüne böyle yansıdı. O anlar, sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. 

Sıla, gelen tepkilerin üzerine Instagram hesabından açıklamada bulundu. 

İşte o açıklama...

"Heyecanla, şevkle en çok da şifa niyetine yaptığım o canlı yayına türlü çirkinlik yaraştırılıyormuş. Elbet bazıları tarafından. Teknoloji kabiliyetli biri değilim, hep başka heveslerim oldu bu hayatta. Canlı yayını kapatmadığımı fark ettiğimde kötü niyet içermediği, aslen heyecanımdan kurtulduğumu içerdiği için ve gırgır olduğundan güldük geçtik buna. Ama ah o fesat beri durur mu fesat! İşte, biz o fesattı her daim fırsata çevirmek için burada olacağız. Yeni bir şarkı üstündeydik biz mesela iki gün önce. Dün başka bir şarkının temeli atıldı. Bugün iki satır var yeni, defterde. Yan yana olmak gerekmiyor bunları yapmak için. Üstelik Türkçe’de yan yana ayrı yazılıyor. Bırakın kendi dört duvarınızdan taşanı, içeride kim bilir neler var! Salın biz de şahit olmayalım mı?"

Sosyal medyada gelen tepkiler şu şekildeydi:

Yorumlar (0)