Canlı yayında kavga ettiler!

Boşanma aşamasında olan Emre Aşık-Yağmur Sarnıç çifti, canlı yayında birbirine girdi. Emre Aşık'ın 'En büyük hatam ona güvenmek' sözüne sinirlenen Yağmur Sarnıç, eski futbolcuya tehditler savurdu.

MAGAZİN 09.07.2019, 15:13 09.07.2019, 15:20
Canlı yayında kavga ettiler!

Bir süredir boşanma süreci ve çocuklarının velayet davasıyla gündemde Emre Aşık-Yağmur Sarnıç çifti, canlı yayında birbirine girdi.

Emre Aşık, 'Beyaz Magazin' programına konuk olarak katıldı. Yağmur Sarnıç'ın canlı yayına telefona bağlanmasıyla tehditler havada uçuşmaya başladı.

Eski futbolcu, “Yağmur bana icra yoluyla gelmen lazım dedi. Olaylar o yüzden o raddeye geldi. 15 günde görüş günü verildiği için zoruma gitti. Yağmur benimle hakaret ve tehdit içerikli konuşuyordu. Yağmur, ablamı darp ve tehdit etti. En büyük hatam Yağmur’a güvenmek oldu." dedi.

"Yağmur’un yaptığı hataları gençliğine verdim"

Aşık, sözlerine şöyle devam etti: 

"Beni uyaran arkadaşlarıma rağmen kararımı verdim. İyi giden ticari hayatım altüst oldu. Yağmur beni herkesten uzaklaştırdı. Ticari hayatımda çok kayıp oldu. Demek ki yaşanması gerekiyormuş. Benim de imtihanım bu. Yağmur’un yaptığı hataları gençliğine verdim.”

"Emre damgayı bana değil, çocuklara yapıştırdı"

Emre Aşık’ın bu sözlerine sinirlenen Yağmur Sarnıç, davalı olduğu eşine şu sözlerle tepki gösterdi:

“Ben madem bu kadar kötü bir kadındım, neden ablasının yaptığı usulsüzlükleri söylemiyor? Bu ev onun olamaz, ben ona her şekilde destek oldum. Benim psikolojimi bozan kendisi ve ailesi. Emre damgayı bana değil, çocuklara yapıştırdı. Senin alengirli işlerini anlatırsam görürsün.” 

FETÖ'cü suçlaması

Sarnıç, Emre Aşık'ın FETÖ'cü olduğunu da iddia etti. Bunun üzerine Emre Aşık, hakkında yapılan soruşturmada hiçbir suçun bulunamadığını hatırlatarak, FETÖ'cü olmadığını söyledi.

Yorumlar (0)