Canlı yayında kadına "Sevgilim" dedi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 66 yaşındaki Gülümser Bulut cinayeti araştırılırken, sunucu Müge Anlı'nın, annesinin katilini bulmak için canlı yayına çıkan kadına "Sevgilim" demesi sosyal medyaya damgasını vurdu.

MAGAZİN 19.10.2019, 13:58 19.10.2019, 14:10

Gülümser Bulut, İzmir'de 18 Ağustos 2018 tarihinde aynı evde yaşayan kızı Hatice Ayhan ve akrabası Hacer Uy tarafından çekyatın içinde naylonlanmış ve kefenlenmiş halde bulunmuştu. 

Cinayetin kim tarafından işlendiğini çözmeye çalışan Müge Anlı ile annesinin ölümü hakkında konuşmak üzere canlı yayına çıkan Hatice'nin diyaloğu sosyal medyada olay yarattı. 

Twitter'a damgasını vurdu!

Hatice Ayhan, teyzesinin kendisini suçlaması üzerine Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlandı. Annesinin ölümünde bir suçu olmadığını belirten Hatice Ayhan ile Müge Anlı'nın arasında geçen diyalog, sosyal medya platformu Twitter'a damgasını vurdu. 

Olayı çözmeye çalışan Müge Anlı, canlı yayında kadına "Sevgilim" diye seslenince Twitter'da trendler arasındaki yerini aldı. Çelişkili ifadeler veren Ayhan'ın anlattıkları karşısında sinirlenen Müge  Anlı'nın canlı yayındaki halleri herkesi güldürdü. 

Yorumlar (0)