Canan Ergüder’den, tedavisi için ayrıldığı Menajerimi Ara’ya duygusal veda!

Canlandırdığı karakterlerle herkesin zihin haritasında yer edinen başarılı oyuncu Canan Ergüder’den, 35 bölümdür rol aldığı Menajerimi Ara dizisine, zorunlu olarak veda etti. Göğüs kanserine yakalandığını Nisan ayı başında duyuran 43 yaşındaki başarılı oyuncu, tedavisi için diziden ayrılıyor. Duygusal bir paylaşıma imza atan Ergüder’in yanı sıra diziden ayrıca, Serhat Teoman da ayrıldı.

MAGAZİN 26.04.2021, 11:54 06.05.2021, 17:06
Canan Ergüder’den, tedavisi için ayrıldığı Menajerimi Ara’ya duygusal veda!

Canlandırdığı karakterlerle izleyicinin beğenisini kazanan, ‘Behzat Ç’ dizisinde hayat verdiği ‘Savcı Esra’ karakteriyle izleyicinin kalbinde yer edinen Canan Ergüder, hakkında çıkan haberle herkesi üzmüştü. Göğüs kanserine yakalandığını kendisi de paylaşım yaparak doğrulayan Ergüder, teşhisin birkaç ay önce konulduğunu söylemişti. 35 bölümdür rol aldığı Menajerimi Ara dizisinde Feris karakterine hayat veren Ergüder, uzun zaman sonra setlere dönüş ve herkesi çok sevdirmişti. Ancak kemoterapi sürecine girmesi gereken Ergüder, rol aldığı Menajerimi Ara dizisinden ayrılmak durumunda kaldı.



Duygusal bir paylaşım yaptı

Sosyal medya hesabında duygusal bir paylaşıma imza atan Ergüder, dün akşam yayınlanan bölümle beraber Menajerimi Ara dizisinden ayrıldığını duyurdu. Sağlık sebeplerinden ötürü oyunculuğa ara verdiğini söyleyen Ergüder, izlenen yolların bazı zamanlarda beklenmedik viraj alabildiğini ve yolda fazla sarsılmadan akabilmenin en önemlisi olduğunu belirtti.
 


Feris karakterine zamansız veda etmenin kendisini çok üzdüğünü söyleyen Ergüder, bu karakteri canlandırdığı için çok mutlu olduğunu ve çok zevk alarak karaktere hayat verdiğini belirtti. Tüm dizi ekibine teşekkür eden 43 yaşındaki başarılı oyuncu, paylaşımında dizide beraber çalıştığı oyuncu arkadaşlarıyla fotoğraflar çektirdi. 



Ayrıca dizi başladıktan kısa bir süre sonra dahil olan Serhat Teoman da diziden ayrılan isim oldu. Dizide partneri olan Serhat Teoman için ayrı bir paylaşım yapan Ergüder, sahneleri daha iyi yapmak için beraber düşündükleri anların çok güzel olduğunu ve yeteneğine şahit olmanın ve beraber oynamanın çok güzel olduğunu belirtti. Sevilen oyuncunun paylaşımlarına bir çok meslektaşından ve hayranından destek mesajları geldi.



Binbir Gece dizisindeki rolüyle daha çok tanındı

15 Temmuz 1977 tarihinde İstanbul’da doğan Canan Ergüder, Franklin and Marshall College'da tiyatro eğitimi aldı. Oyunculuk eğitimine yurt dışından başka okullarda da devam eden Ergüder, ülkesine 2007 yılında dönerek ilk dizisi ‘Bıçak Sırtı’nda rol aldı. 2008 yılında ise Binbir Gece dizisindeki rolüyle yıldızı parlayan Ergüder, 2011 yılında Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde ‘Savcı Esra’ karakterine hayat verdi.



2014 yılında Güllerin Savaşı dizisindeki rolüyle yeniden parlayan Ergüder, 2020 yılının ortasında başlayan ve Fransız ‘Dix Pour Cent’ dizisinden uyarlanan  Menajerimi Ara dizisinde oynadı. 35 bölüm boyunca dizide ‘Feris Dikmen’ adında hırslı bir menajeri canlandıran Ergüder, 2017 yılında Güllerin Savaşı dizisinde tanıştığı oyuncu Kenan Ece ile evlendi. Çiftin, Demir adında bir oğulları da bulunuyor.

Yorumlar (0)