Can Yılmaz’dan kardeşi Cem Yılmaz’a, anlamlı doğum günü kutlaması!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda 48. yaş gününü kutladı. Bu anlamlı günde Cem Yılmaz’a, ağabeyi Can Yılmaz’dan anlamlı bir kutlama geldi. Can Yılmaz, sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaptı. Cem Yılmaz’a ayrıca oğlu Kemal’den de bir sürpriz geldi.

MAGAZİN 24.04.2021, 17:59 25.04.2021, 12:59
Can Yılmaz’dan kardeşi Cem Yılmaz’a, anlamlı doğum günü kutlaması!

Filmleri ve stand-up şovlarıyla herkesi kendine hayran bırakan ünlü komedyen Cem Yılmaz, 48. yaş gününü kutladı. 23 Nisan 1973 tarihinde dünyaya gelmiş olan Cem Yılmaz, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gibi önemli bir güne denk gelen doğum gününde, bolca tebrik mesajı aldı. Yılmaz’a en anlamlı tebrik mesajı ise, ağabeyi senarist ve yazar Can Yılmaz’dan geldi. 



Ağabeyinden anlamlı kutlama

‘Klişe Hayatlar Matbaası’, ‘Kafada Kalmasın’, ‘Yap Bi Babalık’ ve ‘Hayatım Roman’ gibi kitaplara imza atmış olan Can Yılmaz, kardeşi Cem Yılmaz’ın doğum gününü, sosyal medya hesabından kutladı. Espriyle karışık bir kutlama yapan Yılmaz, kardeşinin küçüklük fotoğrafını paylaştı.


Paylaşımında kardeşinin, birkaç yıl boyunca o doğduğu için 23 Nisan’ın bayram yapıldığını zannettiğini beliren Can Yılmaz, kardeşine ‘Öptüm gözlerinden’ mesajında bulundu. 



Babasına spagetti yaptı

Cem Yılmaz’ın, şu sıra ‘Kardeşlerim’ dizisiyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Ahu Yağtu ile evliliğinden olan oğlu Kemal de bir kutlama yaptı. Cem Yılmaz’ın oğlu Kemal, babasına doğum gününe özel spagetti yaptı. Cem Yılmaz ayrıca oğluyla çektirdiği bir fotoğrafı da paylaşarak, gelen tebrikler için teşekkür etti. 

Yorumlar (0)