Can Yaman’dan sevgilisi Diletta Leotta’ya çılgınca bir evlenme teklifi geldi!

Bir reklam çekimi için İtalya’da bulunan oyuncu Can Yaman, ülkede gönlünü spor spikeri Diletta Leotta’ya kaptırmıştı. Yaman Leotta’ya, sürpriz bir şekilde ve çılgınca bir evlenme teklifinde bulundu.

MAGAZİN 17.02.2021, 11:31
Can Yaman’dan sevgilisi Diletta Leotta’ya çılgınca bir evlenme teklifi geldi!

‘Gönül İşleri’, ‘Dolunay’, ‘İnadına Aşk’, ‘Erkenci Kuş’ ve ‘Bay Yanlış’ gibi dizilerin oyuncusu Can Yaman, bir süredir bir proje için İtalya’da bulunuyor. Yaman, ‘Hamam’, ‘Serseri Mayınlar’, ‘Kemerlerinizi Bağlayın’ ve ‘İstanbul Kırmızısı’ gibi filmlerin yönetmeni Ferzan Özpetek'in çektiği yeni bir reklam filminde oynayacak. Bu sırada Can Yaman, ülkede tanıştığı ünlü spor spikeri Diletta Leotta ile tanışmış ve sürpriz bir aşk yaşamaya başlamıştı.

Çılgınca bir yönteme başvurdu!

Birkaç aydır beraber olan ikiliden sürpriz gelişme, geçtiğimiz günlerde geldi. Leotta'ya çok aşık olan Can Yaman, sevgilisine aşkını dile getirmek ve evlenme teklifinde bulunmak için çılgınca bir yönteme başvurdu. Yaman, bir uçağın arkasına yazı taktırdı ve sevgilisine evlenme teklifinde bulundu.



Yaman’ın uçak arkasına taktırdığı yazıda "Diletta benimle evlenir misin? Seni seviyorum, Can."yazması dikkat çekti. İtalyanca yazı, Roma semalarında dakikalarca uçtu. Bu anlar da sosyal medyada oldukça konuşuldu ve paylaşıldı. Diletta’nın, Yaman'ın evlilik teklifine verdiği yanıt ise henüz belli değil.

Yorumlar (0)