Can Yaman İtalya'da gönülleri fethetti: "Heykeli dikilsin"

Can Yaman, kendi ismini taşıyan parfümlerin satışından elde edilen geliri, İtalya'da bulunan çocuk hastanelerine bağışladı.

MAGAZİN 12.01.2023, 09:59 13.01.2023, 09:19
Can Yaman İtalya'da gönülleri fethetti: "Heykeli dikilsin"

Ünlü oyuncu Demet Özdemir'le oynadığı "Erkenci Kuş" dizisiyle yıldızı parlayan Can Yaman, son dizisinin final yapması sonrasında yurt dışında kariyerini sürdürdü.

Oyuncu İtalya'da yoğun bir ilgi gördü ve rol aldığı dizi dışında da katılmış olduğu televizyon programlarından ciddi bir miktar para kazandı.

Kaşesini 10'a katladı

Türkiye'de rol almış olduğu dizilerden her bölüm için 100-300 bin TL arasında kazanç sağlayan Can Yaman'ın kaşesini yaklaşık olarak 10'a katladığı öğrenildi. "El Turco" isimli dizisine hazırlanan ve yeni projenin çekimleri için zamanının büyük bir çoğunluğunu sette geçiren yakışıklı oyuncunun, bölüm başına yaklaşık 1.5 milyon TL kazandığı iddialarında bulunuldu.

Dernek kurup birçok miniğe ulaştı

Can Yaman son olarak "Viola Come II Mare" dizisinde oynuyor. Kurmuş olduğu "Can Yaman Dor Children" adlı yardım derneğiyle uzun zamandır birçok miniğe ulaşan yakışıklı oyuncu, yılbaşının öncesinde bir kampanya gerçekleştirdi. Kendi ismini taşıyan parfümlerden elde edilecek olan gelirin bütününü Roma'da bulunan bebek hastaneleri için bağışlayacağını ifade eden Can Yaman, yaklaşık olarak buradan 90 bin euro toplamayı başardı.

"Heykeli dikilsin"

Türk yıldız bununla da yetinmedi, cebinden 150 bin euro daha bağışladı. Yaman'ın bebek hastanelerinin yanında down sendromlu ve savaştan dolayı aileleriyle birlikte İtalya'ya yerleşen Ukraynalı çocuklar için yapmış olduğu yüklü bağış da büyük bir destek gördü. İtalyanlar Can Yaman için "Bu yardımsever adamın heykeli dikilsin." yorumunda bulundu.

Yorumlar (0)