Can Yaman'a bir şok daha! Dizisi iptal mi?

Ünlü Oyuncu Can Yaman'ın İspanya'da bir kadın hayranına verdiği yanıtın yankıları sürüyor. Şubat ayında yeni bir diziye başlayacak olan ünlü oyuncunun skandal ifadelerinin ardından, dizinin yapımcısı Faruk Turgut'tan çekimlerin ertelendiğine ilişkin açıklama geldi.

MAGAZİN 04.12.2019, 13:44
Can Yaman'a bir şok daha! Dizisi iptal mi?

Can Yaman, İspanya’da bir televizyon programına konuk oldu. Bir kadın hayranının "Senin bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatır mısın?" sorusuna ünlü oyuncunun, "Arka odaya geçelim, kanıtlayayım." yanıtını vermesi tepkilere neden oldu. 

Ünlü oyuncunun sosyal medyayı karıştıran bu ifadeleri, ünlü isimler tarafından da eleştirildi.  

Can Yaman'ın şubat ayında çekimlerine başlanacak yeni dizisinin eylül ayına ertelendiği bildirildi. 

"Açıklamaları talihsizdi ama bitti artık"

Dizinin yapımcısı Faruk Turgut, Kanal D ekranlarında yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programına bağlanarak şunları söyledi:

"Can Yaman'ın dizisi şubat ayında başlayacaktı. Fakat bir takım aksaklıklar oldu. O yüzden  ben yapımcısı olarak diziyi eylüle erteledim. Senaryoda hoşuma gitmeyen birkaç bir şey oldu. Can İspanya'daki meseleden dolayı çizmeyi aştı. Açıklamaları talihsizdi ama bitti artık. Yok öyle şeyler, ta ki eylül ayındaki dizi çekimine kadar."

Can Yaman'ı Kıbrıs tatiline gönderdi 

Faruk Turgut'un ünlü oyuncuyu her şeyden uzaklaşması amacıyla Kıbrıs'a gönderdiği de öğrenildi.

Can Yaman'ın Kıbrıs'ın ardından uzun bir yurt dışı tatiline gideceği, hemen ardından Faruk Turgut'un onu Bebek'teki evinden taşıyıp gözlerden uzak bir semte yerleştireceği de söyleniyor. 

Ünlü oyuncunun, askerliğini yaptıktan sonra İtalya'daki "Survivor" programını sunacağı biliniyor. 

Yorumlar (0)