Can Bonomo ve Öykü Karayel, bebekleri Roman ile görüldüler!

2018 yılında dünya evine giren oyuncu Öykü Karayel ve şarkıcı Can Bonomo, birkaç hafta önce dünyaya gelen oğulları Roman ile ilk kez görüntülendiler! Objektiflere takılan çift, bebeklerinin rutin kontrollerini yapmak için kliniğe geldiklerini söylediler. Çift ayrıca, anne ve baba olmanın çok muhteşem bir duygu olduğunu da sözlerine eklediler. 

MAGAZİN 29.04.2021, 11:25 30.04.2021, 10:47
Can Bonomo ve Öykü Karayel, bebekleri Roman ile görüldüler!

 Son olarak rol aldığı ‘Bir Başkadır’ dizisinde canlandırdığı Meryem karakteriyle herkesin beğenisini kazanan başarılı oyuncu Öykü Karayel, 2018 yılında dünya evine girdiği şarkıcı Can Bonomo’dan olan oğlu Roman’ı 11 gün önce dünyaya getirmişti. İki yıllık sevgililik sürecinin ardından evlenen çift, geçtiğimiz günlerde bebeklerini bir sağlık kliniğine getirdiler. Böylece çift, bebekleri Roman ile ilk kez görüntülenmiş oldular. 

Babalık duygusunun muhteşem olduğunu söyledi

Klinik çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Öykü Karayel ve Can Bonomo,  oğullarının rutin kontrollerini yaptırmak üzere kliğine geldiklerini belirtti. Roman’ın sağlığı konusunda her şeyin çok yolunda gittiğini belirten çift, çok mutlu olduklarını da sözlerine ekledi. Babalık duygusunun muhteşem bir duygu olduğundan söz eden Can Bonomo, sosyal medya hesabında da oğluyla ellerini birleştiren bir paylaşım yapmıştı. Ayrıca hesabının bilgi bölümünde yer alan ‘Müzisyen ve Şair’ tanımlarının yanına ise ‘Baba’ tanımını da eklemişti. 

Kuzey Güney dizisiyle adını duyurdu

20 Ağustos 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Öykü Karayel, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde okudu. Güzel Şeyler Bizim Tarafta adlı tiyatro oyunu ile oyunculuğa adım atan Karayel, ‘Kuzey Güney’ adlı dizide başrolde yer almış ve adını bu diziyle duyurmuştur. Sinemaya ise ‘Bunaltı’ filmiyle adım atan Karayel ‘Toz’, ‘İşe Yarar Bir Şey’ ve ‘Put Şeylere’ adlı filmlerde rol aldı. Ayrıca ‘Kara Para Aşk’, ‘Kalp Atışı’, ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ gibi dizilerle de izleyici karşısına çıkan Karayel, son olarak ‘Bir Başkadır’ dizisi ile dijital ortamda izleyicilerle buluştu.

Eurovision Şarkı Yarışması’nda yedinci oldu

16 Mayıs 1987 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Can Bonomo, müziğe sekiz yaşında adım attı. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Sinema ve Televizyon bölümünde okuyan Bonomo, daha sonra radyoculuğa başladı. Bir süre kısa film çekip oyunculuk da yapan Bonomo. Daha sonra müzikle uğraşmaya başladı. İlk çıkardığı ‘Meczup’ adlı albümle tanınmaya başlayan Bonomo, şarkılarıyla iyi bir dinlenme kitlesi yakalamıştır.2012 yılında Eurovision Şarkı Yarışması’na katılarak Türkiye’yi temsil eden Bonomo, ‘Love Me Back’ şarkısıyla yedinci olmuştur. 

Yorumlar (0)