"Çalıştığım en gizli projeydi"

Breaking Bad dizisinin film uyarlaması olan El Camino'nun başrolünde Jesse Pinkman karakteriyle boy gösteren Aaron Paul, "Çalıştığım en gizli projeydi" dedi.

MAGAZİN 14.10.2019, 01:29
"Çalıştığım en gizli projeydi"

Ekrana geldiği 5 yıl boyunca tüm dünyayı kasıp kavuran Breaking Bad dizisinin merakla beklenen film uyarlaması El Camino, 11 Ekim’de Netflix’te seyirciyle buluştu. 

Filmde başrolü üstlenen Aaron Paul, 6 yılın ardından yeniden canlandırdığı Jesse Pinkman’de nelerin değiştiğini Hürriyet’ten Barbaros Tapan’a anlattı.

"Senaryoyu okumadan önce endişeliydim"

"Senaryoyu okumadan önce endişeliydim aslında. Hikayenin nasıl olacağını merak ediyordum." diyen Paul, "Jesse’yi bıraktığım yerden alıp yeniden başlamak kolay olacak mıydı? Senaryoyu ilk defa Vince’in ofisinde okudum. Koltuğa uzanmış sayfaları çevirirken Jesse’yi nasıl portreleyeceğimi gözümde canlandırmıştım. Beni en çok şaşırtan da üzerinden yıllar geçtiği halde Jesse’nin vücuduna hiç ayrılmamışım gibi girebilmem oldu... Jesse’nin ekran hayatının her saniyesini yaşamış olmak, provaya fazla ihtiyaç duymadan çekimlere başlayabilmemi sağladı.” ifadelerini kullandı.

"Daha önce görmediğimiz türden. Benzersiz, farklı..."

Breaking Bad’i özel kılan şeyin "senaryonun yazımı ve hikayenin kendine özgü olması" olduğunu söyleyen ünlü oyuncu, "Daha önce görmediğimiz türden. Benzersiz, farklı... Dizideki her şey samimi, özgün, orijinal. Ve Netflix bizim sonsuz evimiz. Hala insanlar gelip ‘Dizini yeni izlemeye başladım, daha önce nasıl izlememişim’ diyor. Her gün yeni birileri dizimizi izlemeye başlıyor ya da eski izleyicilerimiz geri dönüp yeniden izliyor. Dizinin konusu zamansız, o yüzden yeni hissini kaybetmiyor." dedi.

Breaking Bad’in en sevdiği yönünü anlattı

Aaron, "Breaking Bad’in en sevdiğim yönü, uyuşturucu üretip satmayı yüceltmemesi” diyen Paul, “Dizi o paranın getirdiği lüks hayatı yüceltmiyor. Aksine bu işi yapanların ve sevdiklerinin parçalanan hayatlarına odaklanıyor. Uyuşturucudan gelen paranın getirdiği lüks hayata değil” değerlendirmesini yaptı.

"Hayranlara sürpriz yapmak istedik"

Ünlü oyuncu, Breaking Bad’in filminin gizli tutulma nedenini ise şöyle anlattı:

"Çalıştığım en gizli projeydi gerçekten. Basından soru gelince inkar ediyordum ya da bilmezden geliyordum. New Mexico’da çekimlerdeyken herkes ‘Yoksa ‘Breaking Bad’in filmi mi geliyor?’ diye soruyordu. Benim yanıtım hep ‘Yıllardır hayalini kurduğum küçük bir proje üzerinde çalışıyorum’ oluyordu. Hayranlara sürpriz yapmak istedik."

Yorumlar (0)